facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotografie Marthe Minnaert

Fotografie Marthe Minnaert

Info

Je bent op zoek naar een fotograaf met een persoonlijke stijl?
Je kan bij mij terecht voor portret, huwelijk, geboorte, ...

Geschiedenis

Marthe Minnaert, fotograaf: Eigenzinnig. Romantisch. Dromend. Een beetje koppig. Vastberaden. Rusteloos. En constant op ontdekkingsreis.
Wanneer kinderen voor mijn lens verschijnen hou ik er van die in hun pure zijn in beeld te brengen. Hun onbescheidenheid & vrolijke lach. Of net hun verlegenheid & onzekerheid. Door middel van kleur & spontaniteit probeer ik de kindjes te vereeuwigen.
Ik ga graag samen met koppels op zoek naar hoe we hun eigenheid, hun zijn en hun geloof in pure liefde in beeld kunnen brengen. Dit in de huwelijksuitnodiging - een fotoreportage over hun liefdesfeest.
Ook voor geboortekaarten kan je bij mij terecht. Van dromerige beelden van de baby zelf tot een foto van de fiere broer of zus. Samen zoeken we naar jullie perfecte geboortekaart.
Kortom voor alle grote gebeurtenissen in een mensenleven gaan we samen op zoek om deze persoonlijk & uniek in beeld te brengen.

Adres: ouwegemsesteenweg 155, 9750 Ouwegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0477066276
Stad: Ouwegem
Route: ouwegemsesteenweg 155
Postcode: 9750


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid