facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotografie Karin De Vocht

Fotografie Karin De Vocht

Info

fotografie - grafisch ontwerp



"baby-, kids-, familie-, huwelijks- en bedrijfsfotografie"
Adres:
Telefoonnummer: 0494167968
Stad: Putte


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Isabelle Michiels Fotografie Isabelle Michiels Fotografie 3 km Fotografie. Storytelling of verhalen vertellen, dat doe ik het liefst. Niet met woor...
Recensies
We hebben al verschillende keren een fotoshoot bij Karin gedaan zwangerschap, newborn & familieshoot en zijn hier heel tevreden over. Ze is een heel lieve en warme persoon waardoor je je meteen op je gemak voelt tijdens de shoot. Wij zijn heel blij met de geweldig mooie foto's!
We lieten een newborn shoot doen bij Karin en zijn supertevreden over het resultaat. Ze stelde ons en de baby direct op ons gemak met haar rustige en natuurlijke omgang met de baby, ook als onze baby er even geen zin in had, en nam ruim de tijd voor ons. We kregen heel snel een preview en binnen de week hadden we alle afgewerkte foto's al. Wij komen zeker nog terug!
Top fotograaf!! Wij hebben haar ingehuurd voor onze trouw en zijn beide niet gewend om voor de camera te staan. Toch legde ze enkele pareltjes voor ons vast. Qua kostprijs valt het zeer goed mee en je krijgt alle foto's op stick zonder extra kosten. Karin is een zeer fijne en aangename fotograaf en we zullen haar zeker nog eens inhuren.
Al verschillende keren een fotoshoot laten doen door Karin. Dit voor verschillende gelegenheden; newborn, cakesmash, huwelijk, kerst, e.d. Gezien we verschillende keren haar gekozen hebben, is het duidelijk dat we van haar stijl houden. Alles is bespreekbaar. Een rustige en vertrouwde aanpak tijdens de shoot. Stelt je erg op je gemak. Het resultaat zijn steeds veel mooie foto's, ook in niet altijd ideale omstandigheden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid