facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotografie Jeroen Neirinck

Fotografie Jeroen Neirinck

Info

Fotoshoots - pasfoto's
Fotografie voor bedrijven en scholen.
Ontwerp van kaartjes en drukwerk.
Drukken van uw foto op canvas/alu/hout...

Geschiedenis

Bij ons kan u terecht voor fotoshoots op locatie en in de fotostudio.

Democratische prijzen voor elke fotoshoot, ook voor huwelijken.

Ook grafisch ontwerp van kaartjes en al uw drukwerk.

Afdrukken van uw foto's op canvas, hout, alu, cadeau's, ... kunnen eenvoudig besteld worden door uw foto door te mailen. We zorgen telkens voor de beste prijs.

Mogelijkheid tot het huren van fotobooth met Greenscreen en fotograaf op uw evenement of feest. Alle afdrukken ter plaatse inbegrepen.



"Fotografie Jeroen Neirinck te blankenberge. Voor pasfoto, studiofotografie, portretfotografie, huwelijksfotografie, bedrijfsfotografie, persfotografieALTIJD OP AFSPRAAK"
Adres: Franchommelaan 5, 8370 Blankenberge
Telefoonnummer: 0497449737
Stad: Blankenberge
Route: Franchommelaan 5
Postcode: 8370


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Andre Cocquyt Photographer Andre Cocquyt Photographer 275 meter Terug naar waar het voor mij starte.....zwart-wit fotografie
BVBA Mibomatic BVBA Mibomatic 281 meter Netjes, goed materiaal en correct!!
Bvba Mibomatic Bvba Mibomatic 281 meter Proper, goed onderhouden machines. Alsook betaalbaar om te wassen en drogen.
Dame blanche Dame blanche 343 meter Dec 2019: Hier iets gaan drinken en een kleinigheid gegeten. Op de dijk gezeten. Bedi...
Lesportier.be Lesportier.be 345 meter
Vin-Box productions Vin-Box productions 358 meter VIN-BOX productions is mainly specialized in taking photos and videos but also active...
Daoust Daoust 606 meter Niet vriendelijk... Wat zitten die mensen daar eindelijk te doen! Zielig...
LED Market LED Market 933 meter LED Market : Graphisme Full Color, OUT doo,r IN door, Carte de visite, carte pour re...
Wonen in Blankenberge Wonen in Blankenberge 1 km Interessante info voor wie in Blankenberge woont of voor wie interesse heeft in de Bl...
Di Fausto Projects Di Fausto Projects 8 km Totaal geen aanrader. Een echte narcist
Recensies
Ik had online een afspraak gemaakt voor het nemen van een pasfoto. De zaak was gesloten en telefonisch was er niemand bereikbaar. Naar mijn gevoel een fotograaf waarop je niet kan vertrouwen.
Top fotograaf met een uitzonderlijke blik op het canvas die al dan niet moeilijk te fotograferen is. Een mooie kijk op wat 'echt' is én met gevoel in het geheel van de te nemen shot. Volledig en uitzonderlijk. Een aanrader!
Had afspraak gemaakt online er is nooit iemand aanwezig geweest
Mooie prijs voor pasfoto's en professionele fotoshoots.
Steeds even vriendelijk met een heel mooi resultaat.
Wanneer ik mijn foto’s ontving, kwam er spontaan een lach op mijn gezicht. De toffe, spontane sfeer zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Als toekomstige diëtist zal ik in de toekomst zeker mijn food fotoshoot uitvoeren bij deze fotograaf. Jeroen vat op een creatieve manier de essentie van de foto samen. Een top ervaring en aanrader!
Wij mochten een mooi moment ervaren, samen met familie. Een familieshoot brengt mensen dichter bij en wordt een traditie. Jeroen is niet alleen een heel erg ervaren professioneel fotograaf. Hij brengt het mooie naar boven en weet dit perfect weer te geven op de gevoelige plaat. Herinneringen om te koesteren.
Topfotograaf met veel geduld en een groot hart voor kinderen. Neemt zijn tijd om mooie, spontane foto's te maken. Prijs/kwaliteit een topper!
Mooie foto's, goede service
Zeer kindvriendelijk, zelfs met kleutertjes!!! Kwaliteit- prijs verhouding heel goed!! Bedankt Jeroen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid