facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotografie An Clapdorp

Fotografie An Clapdorp

Info

Portretfotografie op locatie, events, huwelijkreportages, communie/lentefeest.



"Fotograaf: portretfotografie, events, huwelijken, bedrijfsfotografieGEEN PASFOTO'S!"
Adres: Pedestraat 4, 1602 Sint-Pieters-Leeuw
Telefoonnummer: +32(0)477/72 21 39
Stad: Sint-Pieters-Leeuw
Route: Pedestraat 4
Postcode: 1602


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeffrey Vanhoutte I Photographer Jeffrey Vanhoutte I Photographer 3 km I'm a photographer based in Sint-Pieters-Leeuw near to Brussels, specialized in adver...
Gregory van Toor Photography Gregory van Toor Photography 4 km Freelance photographer based in Brussels. Nikon BeLux Trainer/Demo Photographer
VK-Fotografie VK-Fotografie 4 km Topservice, heel erg vriendelijke mensen en prachtige foto’s! Een aanrader.
Recensies
Wij vroegen An om een fotoshoot van de familie te maken, met mijn grootmoeder van 96, mijn ouders, mijn partner en zijn kinderen. Het was een hele leuke ervaring. An nam de tijd om iedereen op zijn gemak te laten voelen, nam foto’s van iedereen individueel, en in alle mogelijke combinaties samen. Ze bewerkte de foto’s nadien zowel in kleur als zwart-wit. Het album heeft bij ons allemaal thuis steevast een plaatsje op de salontafel, zodat we er regelmatig nog eens van kunnen genieten al bladerend.
Onze ervaring was 2x TOP! Zowel privé als professioneel hebben we beroep gedaan op An. Alles verliep heel vlot en we kregen snel de bewerkte foto’s toegestuurd. Iedereen was vol lof over haar foto’s, dus voor ons alleen maar een voldaan en tevreden gevoel. Doe zo verder An!
Voor portretfoto's het beste adres! De geportretteerden voelen zich erg op hun gemak. bij An, en ze slaagt erin prachtige foto's te maken, waarin de persoonlijkheid van de geportretteerde sterk naar voren komt.
An heeft ons op onze trouwdag vergezeld als fotografe. Heel tevreden over. Foto's die perfect de sfeer weerspiegelden en die zowel de grote als de kleine momenten wisten vast te leggen. Dit alles in een zeer ongedwongen sfeer. Dit was alles waar we op konden hopen!
Ik heb al een 3 tal keer een fotoshoot gedaan bij An en telkens zeer tevreden van. Ze neemt de tijd om van iedereen foto's te nemen en het gaat telkens op een vlotte manier. Het resultaat mag er zeker en vast zijn! Top kwaliteit! Spontane foto's! Een echte aanrader!!
Gefotografeerd worden door An Clapdorp is een vijfsterren-belevenis. Ze weet als geen ander de ziel van haar onderwerp te vatten en doet dat op een totaal onbevangen en relaxte manier. Achteraf bleken de foto's zo geslaagd dat ik dacht dat ze mij vervangen had door een model. Mijn ego is haar dan ook eeuwig dankbaar.
Mooie foto's, top !
WAAAUW An je maakte GEWELDIGE FOTO'S! Keer op keer knappe warme gezellige foto's! LOVE IT!
Een heel aangename dame die je snel op je gemak doet voelen. Prachtige sportieve foto's als resultaat! Een aanrader!
Originele en spontane foto's dan moet je bij fotograaf An Clapdorp zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid