facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotografie: Alexandra Verachtert

Fotografie: Alexandra Verachtert

Info

Neem telefonisch, via e-mail of via een prive-berichtje vrijblijvend contact op voor meer info of voor een afspraak.

Adres: Oost - Molenveld 15, 2430 Vorst, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0032499627469
Stad: Vorst
Route: Oost - Molenveld 15
Postcode: 2430


Recensies
Een professionele fotoshoot op de aangenaamste manier. Geniet van de fotoshoot en bewonder je mooie foto's achteraf in je online gallerij! Kies in alle rust en selecteer je favorieten. Kan je niet kiezen? Neem dan de hele gallerij dat deed ik ook! Alexandra is een top madam en maakt speelse/dromerige foto's die je fotoalbum nog ontbreken! Boek nu want ze zit snelvol! Niet twijfelen, gewoon doen! Een ware aanrader!
Voor de cakesmash van ons dochtertje hebben we foto's laten nemen bij Alexandra. Wat een aanrader! Heel geduldig, alles op tempo van het kindje. Prachtige foto's en ze heeft deze nog afgewerkt zodat we deze foto's hadden voor haar 1ste verjaardagsfeestje. Bedankt voor de prachtige foto's en het harde werk voor een snelle service!
Boeiende workshop gevolgd! Alexandra legt alles op een duidelijke en professionele manier uit, met ruimte voor vragen en eigen inbreng en de info is relevant. Bovendien was de setting waarin dit alles gebeurde ook super. Waardevolle workshop op een toplocatie!
Ik had het geluk een workshop te mogen volgen bij Alexandra. Wow! Hij was alles wat ik niet had durven verwachten. Gewoon af! Prachtige workshop locatie, heldere uitleg, ... Heel wat dingen bijgeleerd. Dank u wel Alexandra!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid