facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foto Rembrandt

Foto Rembrandt

Info

Ja, wij zijn die fotospeciaalzaak die nog uitleg geeft...

Geschiedenis

Foto Rembrandt is reeds meer dan 30 jaar een toonaangevende fotospeciaalzaak in regio Antwerpen. Buiten een zeer ruim assortiment en een erg grote variatie aan merken bieden we tal van diensten zoals pasfoto's, fotoreportages, cursussen, workshops en advies op maat. We beschikken over een uitgebreid fotolabo en we zijn in staat om op korte termijn al uw fotowerk te verzorgen. Originele cadeaus zoals foto's op T-shirts, tassen, handdoeken en een ruime waaier aan gadgets worden dagelijks in eigen atelier verwerkt. Als kers op de taart is ons nieuwe pand voorzien van een ruime fotostudio, uitgerust met 'state of the art' Broncolor materieel, die per uur kan worden afgehuurd.

Adres: Bredabaan 747, 2170 Merksem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +3236466217
Stad: Merksem
Route: Bredabaan 747
Postcode: 2170



op zoek naar gerelateerd: Foto Rembrandt Maastricht, Foto Rembrandt pasfoto, Fotograaf Merksem, Foto winkel Maastricht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IMMAGINI.be IMMAGINI.be 7 km Fotograaf uit Antwerpen. Eventfotografie. Aftermovies. Stuur ons een berichtje voor m...
Recensies
Een hele mooie zaak, en daar het stopt het dan ook. 3 jaar geleden ben ik na het overlijden van mijn nonkel diens camera ik geërfd had en hier al meer dan 20 jaar vaste klant was en in die tijdspanne een fortuin bij jullie heeft laten liggen, in de winkel geweest om advies mbt een groothoeklens.. Onvriendelijk en op uiterlijke/etnische kenmerken duidelijk bevooroordeeld personeel, pas toen ze wisten dat het om een duurdere camera ging en om welke lens, binnen welk budget ik kwam informeren, werden ze pas een beetje vriendelijk. Ik ben mijn 2000€ met plezier ergens anders spenderen. Erg jammer, ik had desondanks dat ze aan de dure kant zijn, gehoopt bij dezelfde zaak te kunnen blijven gaan als mijn wel Arische nonkel voorheen, maar klantvriendelijkheid en respect is me beduidend meer waard.
Topwinkel met uitgebreid assortiment fotomateriaal, vele merken en modellen voorradig. Alsook alle nuttige toebehoren. Personeel geeft goede en juiste informatie. Ook als je op zoek bent naar occasie fotomateriaal heb je hier vaak een goede keuze. Pasfoto's en ander fotodrukwerk groot en klein kunnen ze verzorgen tegen de juiste prijs voor hun topkwaliteit. Als je iets meer gevorderd bent in de fotografie hebben ze ook een prachtige studio met topkwaliteit flitsers ter beschikking die je kan huren.
Leuke fotozaak waar je steeds terecht kon om informatie te vragen over fotomateriaal, foto's enz. Spijtig heeft deze toch heel bekende zaak de deuren gesloten.
Zeer goede en vriendelijke service. Bekwaam personeel en goede prijzen. Heb er mijn eerste camera in 1990 gekocht en kom er nog steeds.
Bespaar je een rit naar deze winkel als je gaat om foto's te ontwikkelen. Bij de vraag om enkele foto's te ontwikkelen kreeg ik te horen dat dit niet kan. De winkelbediende had geen zin om foto's te ontwikkelen.
Na veel opzoekwerk kwam mijn man in deze winkel. Zeer goede uitleg , professioneel en snel het juiste toestel. Zo n service krijg je niet online.
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven want dat is wat deze winkel verdiend. Advies is in deze winkel maar natte vingerwerk. Bij gerichte vragen is het al direct duidelijk dat ze niets van camera's kennen. Om een voorbeeld te geven: vorige maand was mijn camerasensor kapot gegaan. Dit was duidelijk te zien op de foto's waar er 2 strepen op bevonden Een horizontaal, een verticaal altijd op exact dezelfde plaats. De verkopers dachten zelf dat het over een sluiterprobleem ging. Goede contacten met Canon hebben ze al helemaal niet. De reparatie zou 2 weken duren. Puntje bij paaltje duurde het een maand en er werd geen actie ondernomen bij de winkeliers om dit te versnellen. Bij het terug krijgen van mijn camera was hij gerepareerd maar de behuizing had krassen en de lak was beschadigd. Na ze hier te hebben aangesproken kreeg ik de korte botte opmerking dat deze al waren voor de herstelling en hij nog perfect wist hoe de camera er uitzag. Mij blijft het een vraagteken hoe dit kan als je honderden camera's ziet passeren. Wat blijkt nu uiteindelijk, de bestandsnaam van mijn laatste foto dat ik er heb mee gemaakt is 'AA7I1375' en de eerste foto die ik er mee maak nu ik hem terug heb is 'AA7I5843'. Een verschil van minstens 4000 foto's. Testen van de camera moet natuurlijk maar 4000 FOTO'S? Dit betekent het laatste bezoek aan deze winkel, nooit nog zet ik hier een stap binnen en ik kan je aanraden om dat ook nooit te doen.
Vriendelijk, behulpzaam personeel dat met kennis van zaken eerlijk en oprecht advies geeft en waar je altijd terecht kan voor een herstelling. Kortom, schitterende service.
Vriendelijk, behulpzaam, nemen hun tijd, zeer kennisvol, zeer ruime keuze... en mogelijkheid tot printen... kortom perfect.
Super vriendelijke bediening en goede service en goede kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid