facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foto PK

Foto PK

Info

Fotografie met paardekracht
Fotografie puur & kids

Geschiedenis

Fotografie met paardekracht
Fotografie puur & kids



"Mijn passie, jouw herinnering. Als fotografe ben ik aanwezig tijdens de belangrijke momenten in je leven en maak foto`s als tastbare herinneringen.Maak een afspraak en we bespreken de mogelijkheden.Zwangerschap - baby - milkbath - cakesmash - gezin - huwelijk - feest- paarden fotografie - communie - bedrijfsfotografie"
Adres: Boogstraat, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: 32485673244
Stad: Zutendaal
Route: Boogstraat
Postcode: 3690


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cinematic photographer Tommy Bogaert Cinematic photographer Tommy Bogaert 3 km Cinematic Photography... Inspired by the mood or fragment straight out of a movie sc...
Recensies
Nicky, Foto PK, is een topfotografe met een rugzak vol geweldige ideeën! Ze maakt van elke shoot iets uniek, er ervaring om door te vertellen, maar vooral: een herinnering om te koesteren en nooit meer te vergeten!!
Super lieve, leuke, kindvriendelijke fotografe! Neemt echt de tijd om pareltjes van foto's te maken, heeft altijd de leukste en meest creatieve ideetjes, en stelde ons dadelijk op ons gemak. Relaxte mama en papa en kindjes = prachtige foto's en blijvende herinneringen! Dankjewel!
Fotografe met super ideeën voor iedereen. Zelf een idee? Geen probleem! Nicky helpt graag mee in de uitwerking ervan. Tevens een persoon waar je snel een ontspannen gevoel van krijgt. Zeker een aanrader dus!
Nicky heeft de foto's gemaakt van onze trouwdag. Super super content van! Veel toffe originele ideetjes ook!
Zeer aangename dame en altijd gezellig! Van geboorte tot melkbad en cakesmash, altijd prachtige foto's en een fijne babbel :
Wat een fijne, lieve fotografe met oog voor detail. Altijd mooie foto's met blije gezichtjes, we komen zeker terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid