facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foto Boothique

Foto Boothique

Info

Verhuur van luxueuze Foto Booth. Geschikt voor bruiloften, feesten en evenementen.



"Verhuur van een deluxe photobooth die uniek is in de Benelux. Dit dankzij zijn prachtige uitstraling maar ook door de sterke technologie waarmee de photobooth is uitgerust. Foto Boothique voorziet een all-in concept!"
Adres:
Telefoonnummer: +32479497637
Stad: Kruishoutem



op zoek naar gerelateerd: Foto backdrop huren, Backdrop photobooth huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TomDrones TomDrones 3 km luchtfotografie/video met drone.
TopDrone TopDrone 4 km Wij zijn uw partner voor alles wat met drones te maken heeft: foto, video, inspectie ...
Recensies
Wat een ervaring! Wij kunnen iedereen Foto Boothique aanbevelen. Vlotte en correcte communicatie. Komen met verschillende ideetjes af qua afwerking van de kaartjes, waardoor het helemaal onze stijl was. Niets was voor hen dan ook een probleem. Toen we s'nachts met een defectje zaten kwamen zij dan ook direct af om ons verder te helpen. De gemaakte foto's hebben we dan ook heel snel ontvangen. De eerste fotobooth die we dan ook gezien hebben met echte accessoires wat het net iets leuker maakt. Zeker aan te bevelen dus!
Heel goeie kwaliteit van de foto’s en vlotte service! De fotobooth was een succes op ons huwelijk :
Heel tevreden van de photobooth en de communicatie vooraf. We kregen achteraf snel alle foto’s digitaal en onze gasten vonden het allemaal tof!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid