facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Forum Jobs Torhout

Info

Je ontdekt hier als eerste de vacatures in regio Torhout! Wij hebben jobs voor arbeiders, bediendes en jobstudenten. Onze specialiteit? Jobs optie vast maar we bieden ook tijdelijke opdrachten aan.



"Vind een job die bij jou past!Ben je op zoek naar vast werk met zekerheid of een naar een tijdelijke opdracht regio Torhout?Bij Forum Jobs ben je aan het juiste adres!Dankzij onze ervaren consulenten en onze uitgebreide klantenportefeuillehelpen we jou snel aan een nieuwe job!Arbeiders - Bedienden - Jobstudenten – Flexijobs"
Adres: Burg 61 pand 2, 8820 Torhout
Telefoonnummer: 050 23 09 50
Stad: Torhout
Route: Burg 61 pand 2
Postcode: 8820


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Forum Torhout menu, Actief Interim Torhout, Adecco Torhout, Forum menukaart, Vind Torhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Randstad Torhout Randstad Torhout 64 meter Dit is niet de officiële Facebook-pagina van Randstad Belgium. In ons kantoor vind ...
Actief Torhout Actief Torhout 488 meter Vriendelijk ontvangst en snel werk gevonden :D
Recensies
Goed interimkantoor met vriendelijke mensen die me afgelopen jaar goed hebben begeleid. Ze geven je veel opties waar je zou kunnen beginnen.. Zo heb ik ook snel mijn werk gevonden! Bij vragen kun je ze ook altijd mailen.
Ik heb een hele goede ervaring ik ben werkloos geworden en binnen de maand heb ik al werk gevonden vanaf dag 1 gaan ze gerucht kijken wat je wil en na 1 dag hadden ze al 3 job aanbiedingen tot 1 week later had ik er al 8 en meermaals op gesprek geweest kans tot test dagen en zo de beste job voor mij uitgekozen Thx to forum jobs Torhout
Heel tof, ik solliciteerde voor paar bedrijven. Zij hebben de sollicitatie gesprekken snel aangemaakt, ik moest alleen daar naartoe gaan. En zo heb ik al een vast contract met een goede loon en veel vakantie dagen.
Professioneel team!! Doen alles wat ze kunnen om voor ieder wat te vinden! Geven veel informatie mee bij opstart en zijn heel behulpzaam indien vragen!
Professioneel topteam! Altijd klaar om te helpen met de glimlach!
Heb een zeer leuke en productieve eerste maand achter de rug dankzij forum jobs.
Vriendelijk ontvangen..En vlug werk gevonden via forum jobs.
Na inschrijving doen ze niets .
zeer vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid