facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fort Napoleon De Belevingsbrasserie

Info

Een brasserie met lekkers voor jong & oud, voor business or pleasure, in een historisch pand in het midden van de duinen, met zicht op zee. Een plek waar kinderen kunnen dromen, en ouders ontspannen.
Dàt is de Fort Napoleon Belevingsbrasserie.

Adres: Fort Napoleon, 8400 Oostende
Stad: Ostend
Route: Fort Napoleon
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Fort Napoleon brasserie, Fort Napoleon Oostende, Fort Napoleon restaurant Tripadvisor, Fort Napoleon menu, Fort Napoleon tickets, Fort Napoleon parking, Fort Napoleon geschiedenis, Fort Napoleon Tik Tak
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Finest Seafood POPUP Home Delivery Finest Seafood POPUP Home Delivery 1 km Super team, prachtige marchandise, thuislevering top, de app is de max.
Majù Majù 3 km Lekkere lunch, vriendelijke bediening, goede prijs
Recensies
Hele leuke ervaring gehad met de expo: spiekpietjes. +-45 met een luisterverhaal en doe opdrachten. Dankzij de tijdsloten was het aangenaam en niet te druk. De tearoom was wel wat chaotisch maar iedereen deed zijn uiterste best. Mits wat goede structuur en sturing zou dit heel vlot kunnen verlopen.
Na lang tijd deze plaats nog eens een bezoekje gebracht en wel heel mooi veranderd top om even tot rust te kom en vergeet niet een in het fortBezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNee
Het fort is te bezoeken maar is voornamelijk een doe expositie op maat van kinderen, niet echt aan te raden als je enkel gaat voor de geschiedenis van het fort. Vooraf tickets te reserveren. Leuke uitstap om te doen met kinderen, er is ook een goeie brasserie bij en vanop het dak heel mooi uitzicht op de haven en de duinen. Ook een grote gratis parking nabij.
Leuk stukje geschiedenis met uitnodigend terras. Lekkere biertjes en sublieme tapasblank.
Leuk om even te doen, maar verwacht er niet al te veel van. Is vooral luisteren naar digitale gids en je bent er aardig snel doorheen. Wat dat betreft zit de prijs eigenlijk wat te hoog voor wat het is.
Ik geef een beoordeling voor de tentoonstelling fotobienalle. Uitgebreide fotocollectie Marc Legrance alsook de andere vrouwelijke fotograven zijn een aanrader. Uitbating iets chaotisch, shop beperkt gevuld. Mag iets professioneler. Brasserie was dicht wegens privé afgehuurd.
Lekker en betaalbaar, enkel spijtig dat je zelf eten moet ophalen aan keuken. Wel super vriendelijk.
Leuke audio rondleiding. En als je goed oplet zie je overal Napoleon opduiken. Dat is humor. Chapeau!Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenNiet zeker
Zalig vertoeven met prachtig zicht. Bij frissere temperaturen met een heerlijk warm soepje op het terras.
Heel leerrijke locatie als je van geschiedenis houdt. Het fort op zich is niet zo groot maar je bent er toch een uurtje zoet. Je krijgt een toestel mee die alle uitleg voorleest bij de genummerde locaties maar de nummering houdt niet altijd steek; het is handig om er een kaartje bij te houden. Het is geen deel can de toer maar ga toch eens het dak op voor een mooi uitzicht op Oostende en de zee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid