facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fort Félice

Fort Félice

Info

Op 1 juni 2019 opent Fort Félice de deuren. Dat is de nieuwe kaaswinkel op de Tiensesteenweg 111 in Korbeek-lo (bij Leuven). Hier zullen liefhebbers hun hart kunnen ophalen aan de artisanale topkazen en bijhorende pairings.



"Gespecialiseerde kaaswinkel met meer dan 250 soorten kaas van binnen -en buitenland. Mogelijkheid tot bestellen van kaasplanken, charcuterieschotels, tapasplanken, kaasbuffetten en huwelijkstaarten uit kaas."
Adres: Tiensesteenweg 111/1, 3360 Korbeek-Lo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32497708189
Stad: Korbeek-Lo
Route: Tiensesteenweg 111/1
Postcode: 3360



op zoek naar gerelateerd: Kaaswinkel Lubbeek, Elsen kaas, Bartholomeus Tienen, Kaaswinkel Kessel-Lo, Elsen kaas ONLINE bestellen, Kaashandel Bartholomeus, Openingsuren Elsen kaas Leuven, Coosemans Leuven
Recensies
Lekker assortiment van Kaas gekregen voor een ...Kaas&wijn avond. Zelf niet gekozen maar laten samenstellen. Geen spijt van die keuze. We komen terug!
Wat een aanbod. En wat een fijne bediening. Met passie voor wat ze verkoopt...
Deze zaak krijgt van mij 5 sterren. Ontdekkingsplank en charcuterieplank genomen voor meerdere personen. De samenstelling van de kazen was super en het uitzicht van de plank had bij de genodigden een waauweffect met dank aan fort félice.
Heel vriendelijke bediening met passie en stijl! Vroeger vond ik het altijd intimiderend om kazen bij een gespecialiseerde winkel te kopen tot ik bij de Fort Félice kaaswinkel langs ging. Door het kundige advies van Freija was ik direct op mijn gemak en heb ik heerlijke kazen kunnen ontdekken!
Heerlijke kaas, en netjes gepresenteerd!
Meer dan 100 soorten kazen. Ze kent er echt alles van. Vlak voor de deur parkeren en geen boete zoals in Leuven.
Fijn om te zien hoe iemand gepassioneerd met kaas bezig is. Goede uitleg gekregen om uiteindelijk met een superlekkere, evenwichtige selectie kazen uit half europa naar huis te gaan. "Blu 61" is veruit de beste blauwschimmel die ik ooit heb gegeten.
Fantastische selectie, goede kwaliteit, faire prijzen, mooie winkel, heel vriendelijk en geïnteresseerd personeel. Kan wel druk zijn hier.
Topkwaliteit en vriendelijke bediening
Mooie individuele kaasbordjes ter begeleiding van een bierproefavond in klein gezelschap. Bijzonder lekker én corona-proof. Top adres!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid