facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fort Aventure & Events

Fort Aventure & Events

Info

Activités aventure pour particuliers et entreprise.



"Le Fort Pélissier, premier parc de loisir français entièrement implanté dans un ancien fort de guerre datant du 19ème siècle, accueille depuis près de 15 ans professionnels et particuliers dans un cadre historique unique. Surplombant la magnifique Vallée du Saintois, ce domaine de loisirs et de détente est à seulement 15 minutes de Nancy à Bainville-sur-Madon et propose de nombreuses activités.Profitez de 6 parcs aventures pensés pour tous les âges et pour tous les groupes.Profitez également d’une cuisine semi-gastronomique et d’un hébergement chaleureux à L’Auberge du Fort ainsi que de sa vue imprenable sur la vallée du Saintois, au plus près des activités de plein air et de vos évènements sur-mesure.Infos : [email protected]"
Adres: rue du XIII aout 42, 4050 Chaudfontaine
Telefoonnummer: 043610820
Stad: Chaudfontaine
Route: rue du XIII aout 42
Postcode: 4050



op zoek naar gerelateerd: Fort Aventure Chaudfontaine avis, Fort Chaudfontaine adresse, Durbuy Adventure, Fort Aventure Dunkerque
Recensies
We organiseerden onze bruiloft in het hart van het fort De plaats is echt prachtig, alle gasten waren verbaasd Daar kunnen slapen was echt een pluspunt voor ons en veel meer vrijheid, vooral wat betreft muziekschema's, in vergelijking met een andere plek. Je stoort gegarandeerd niemand. Dank ook aan de jongens ter plaatse voor hun beschikbaarheid en reactievermogen. En aan de meiden die snel en professioneel op al onze verzoeken hebben gereageerd en altijd klaar staan ​​om een ​​oplossing te vinden om aan onze eisen te voldoen. Dank aan het hele team
Een geweldige ervaring voor jong en oud met perfect aangepaste cursussen en uitstekend personeel. Verjaardagsfeestjes kunnen worden gemaakt. Het is ook mogelijk om indoor activiteiten te doen met het beroemde labyrint en raadsels en meeslepende spellen. Eindelijk spanning gegarandeerd met een tokkelbaan in de leegte, de.liane van tarzan is ook niet slecht, eindelijk zal de katapult je uitwerpen waardoor je geniet van het panorama in de hoogte dat echt de moeite waard is om te bekijken. Ook teambuilding hoort erbij, waarbij u met uw bedrijf een onvergetelijke teamdag kunt creëren. Een bar, restaurant, herberg is vlakbij, met een prachtig uitzicht.
Prachtige omgeving, heel mooi menu en de service is gewoonweg onberispelijk! Luisteren, elk lid wil dat je de mooiste ervaring beleeft. We hadden een geweldige familiemaaltijd, ik raad het 100% aan!
Accropierre zeer gewaardeerd door mijn kleinkinderen tussen 8 en 11 jaar oud, de zoektocht naar het drakenei was iets ingewikkelder, de manipulaties op de tablet zijn niet per se eenvoudig, en een puinhoop van het da-team. Wees voorzichtig met het "waden" van het zoeken naar resultaten. Over het algemeen goed.
Ontdekking van het fort ter gelegenheid van Halloween. Ik kom uit de buurt en we waren er nog nooit geweest. We hielden van de raadsels / aanwijzingen voor Halloween. Leuk, heel goed gedaan, het landschap fascinerend. We waren met 2 volwassenen, een 9-jarige en een 2-jarige. Geen probleem. Niet geschikt voor kinderwagens, mensen met beperkte mobiliteit, veel trappen. Heeft geen buitencursus boomklimmen / tokkelen gedaan. Vriendelijk personeel, ons goed begeleid voor de cursus. We aten in het restaurant van het fort: zeer vriendelijk personeel, we aten goed zonder iets uitzonderlijks. Eerlijke prijs. Ik raad aan.
Schitterend uitzicht vanaf het terras. Aangenaam. In de keuken is het gemiddeld: een matig gekruide verrine als aperitief, een groentequiche als fatsoenlijk voorgerecht, een iets te gaar parelhoen met een iets te vettig bijgerecht op basis van champignons en een degelijk dessert.
De communicatie en de organisatie met het Fort verliep moeizaam en bracht ons regelmatig in verlegenheid. Beloften voor ondertekening en daarna niets. Ik begrijp de plaats van 3events niet vergeleken met die van het Fort. 3events zijn geweldige vakmensen die er alles aan doen om het evenement zo goed mogelijk te laten verlopen, juist tegenover het Fort. Qua strategie denken we dat het het beste zou zijn als 3events de enige gesprekspartners zou zijn, wat niet het geval was voor ons evenement en wat ertoe heeft bijgedragen dat we het moeilijk hadden voor de organisatie.
Bedankt aan het Fort en al zijn teams om van mijn bruiloft zo'n magisch en magnifiek moment te maken. Het was zo eenvoudig en gemakkelijk dat je het bijna nog een keer zou willen doen. De begeleiding is uitzonderlijk nauwkeurig en rigoureus en VOLLEDIG. De instelling is uitzonderlijk. Nog eens 1000 bedankt voor het bijdragen aan al deze herinneringen.
We zijn er gisteren geweest, we hadden een geweldige tijd. Team van hele leuke jonge mensen die toezicht en hulp geven bij elke cursus.
Atypische site, zo erg dat het moeilijk is om de activiteiten te begrijpen en te kiezen, er is duidelijk een gebrek aan informatie opzettelijk?... De kinderen waren dol op de Accropierre, maar toen ze 6 jaar oud waren, wilde het personeel ze onmiddellijk op een juniorcursus zetten toen er een peutercursus was we kwamen er later achter... wat veel gemakkelijker voor ze was... De Crapahute Crypt is niet voor iedereen geschikt! Als je door "de schoorsteen" gaat zoals ze zeggen zullen sommige volwassenen niet passeren! Als u uw kinderen inschrijft, moet er een volwassene mee ook dit wordt niet uitgelegd. Dat gezegd hebbende, de kinderen vonden het geweldig omdat er een doolhof en puzzels was maar hier werd ons verteld om de groene moeilijkheidsgraad te nemen toen deze geel was voor hun leeftijd.... Het duurt 1u30 tot 2u, afhankelijk van de activiteiten. Kortom, een bijzondere site waar je je van te voren goed op moet voorbereiden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid