facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Formation Guide de Jardin botanique / Meise 2019

Formation Guide de Jardin botanique / Meise 2019

Info

Page composée par les étudiants inscrits à la formation de Guide de Jardin botanique, Meise, cession 2019.

N'hésitez pas à publier photos, références, livres, vidéos, etc. !

Adres: Meise
Stad: Meise


Recensies
Voor iedereen iets. Lange wandeling of korte wandeling, uitrusten bij het kasteel, snuisteren in het winkeltje, tropische planten bewonderen in de serres. Alles met mooie bloemen en planten om je heen.
Mooi onderhouden domein met kunstwerkjes, beelden, een prachtige, enorme, serre en een pittoresk kasteel. Ideaal om enkele uren te wandelen met of zonder kinderen.
Supergroot park met mooie grote serre vol tropische planten
Prachtig park. Ze zijn veel aan het vernieuwen, dus het zal nog mooier worden dan voordien!
Prachtige tuin park met geweldige bomen. Het hoogtepunt voor mij was het Houtlab. Andere zullen zeker een hart kunnen ophalen in de serre of elders in het park.
Prachtige plantentuin! Alleen jammer dat mijn bezoek in de winter viel. Hoe dan ook, ik heb enorme genoten van deze winterse wandeling. Een domein vol met leuke zaken zie foto’s. Zeker de moeite waard!
Prachtige tuin en tropische serre
Altijd leuke Thema wandelingen. Ook blote voeten pad is zeer leuk. Dit jaar met nog meer modder/slijk/water . Ook de serre is steeds een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid