facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ForGrass Kunstgras

ForGrass Kunstgras
"Wij maken er onze missie van u te helpen naar een onderhoudsvriendelijke tuin door de aanleg van zeer natuurlijk en kwalitatief kunstgras. Dit door de aanleg van kunstgras en de ondergrond door ons eigen team. Kortom: op zoek naar het mooiste kunstgras met gegarandeerde kwaliteit? Dan bent u bij ForGrass Kunstgras bij het juiste adres! Bel 0496 73 07 54 voor meer informatie.Welke service en producten bieden we aan?- Vrijblijvende offerte- Persoonlijke service altijd maar één contact persoon- Een zeer ervaren team dat instaat voor: Afgraven van de bestaande ondergrond, aanleg stabilisé, kunstgras leggen e.d.- Mooi en nieuw materiaal voor de aanleg van kunstgras.- Steeds een correcte prijs voor uw kunstgrasproject."
Adres: Krommewege 32/C1 , Maldegem 9990, BE
Telefoonnummer: 0496 73 07 54
Stad: Maldegem
Route: Krommewege 32/C1
Postcode: 9990



op zoek naar gerelateerd: ForGrass Kunstgras Waregem, Kunstgras lijmen op stabilisé, Kunstgras schoonmaken met hogedrukreiniger, ForGrass SuperNatural, Forgrass Sensational, Kunstgras huren, Kunstgras robot, Grasmatten huren
Recensies
De mensen van Forgrass Kunstgras zijn eerst komen kijken wat mogelijk was in onze tuin. Stelden ook de vraag voor wat het gras zal gebruikt worden: Spelende kinderen, meer siergras enz. Wij hebben gekozen voor Forgrass supernatural. Ze bekijken ook of de tuin goed toegankelijk is of niet. Ook al is de tuin moeilijk toegankelijk: Ook hier zijn oplossingen voor. Wij hebben ook gekozen om de tuin af te boorden met kantstenen en de oprit met dikkere kantstenen. Men heeft op één dag de grond afgegraven,de stabilisé aangebracht en kantstenen geplaatst. De stabilisè is grondig getest door een paar hevige regenbuien zonder dat het kunstgras geplaatst was. Nergens geen plassen of dergelijke te zien. Een paar dagen later op een paar uur het kunstgras geplaatst. Dit heeft men uitgevoerd door het kunstgras te schroeven en langs de zijkanten waar nodig te verlijmen. Men heeft maar één naad en deze is volledig onzichtbaar. De werken zijn zeer netjes uitgevoerd. Bij de foto's ziet U voor en na de werken en aan U om te beslissen of dit mag gezien worden. Wij zijn alvast tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden. Wij hebben ook nog wat tips gekregen om het kunstgras te onderhouden. Een 4 tal keer per jaar borstelen en bij te veel aan bladeren een bladblazer gebruiken. De beslissing om uiteindelijk over te schakelen op kunstgras is omwille van elk jaar meer droogte en wij oneindig veel water nodig hadden om ons gras groen te houden. Voor kunstgras één adres = Forgrass Kunstgras.
Gedaan met gras die onder de boom niet wil groeien..Geen kale plekken door de putten van de hond. Ideaal hadden we al veel vroeger moeten doen.
Wij zijn héél tevreden over het kunstgras dat jullie in april bij ons legden. Een dikke pluim voor de twee plaatsers , het was toen bitter koud, 's anderendaags lag het gras zelfs wit besneeuwd. Zonder problemen hebben we de voorziene datum kunnen verschuiven, want wij waren zelf niet tijdig klaar met de aanleg van ons terras en de drainage van de tuin. Ondertussen hebben wij er de voorbije zomer enorm van genoten en heel veel positieve reacties gekregen van familie en vrienden. Onze jongste kleinkinderen vinden het zalig om op het gras te spelen, zitten, liggen, rollen, ravotten, ... De vlakke stabilisélaag, het wegwerken en toch toegankelijk maken van de putdeksels, het inwerken van het grondanker voor de droogmolen, alles is prima naar onze wens afgewerkt. Wij blijven zeker jullie producten en de goede service aanprijzen! Fam. Gelaude - De Ketelaere uit Ruiselede
we zijn zeer tevreden klanten, uitvoering van de werken volgens de datum van afspraak, uitzonderlijke mooie kwaliteit van kunstgras, perfecte plaatsing door goed opgeleid en gemotiveerde team. Kortom een topleverancier voor de regio die niet alleen de grondwerken maar ook de afwerking met boordstenen in eigen beheer kan uitvoeren.
Super behulpzame mensen. Enkele administratieve problemen werden snel en eerlijk opgeruimd met een super resultaat tot gevolg. We hadden deze mensen gekozen door hun positieve google reviews en is ook een reden waarom ze 4,9/5 hebben. Het resultaat en oog voor het detail zijn subliem. Plateau van ons tuinhuis werd mooi weggewerkt, rond het tuinhuis ligt ook mooi kunstgras en tot aan ons terras sluit het, idem, perfect aan. We kunnen niet wachten tot de zomer!
Het is een pracht-plaatje om elke morgen , als de rolluiken naar boven gaan , de tuin te zien met een fantastische grasmat die gelegd is door de vakkundige mensen van Forgrass ! Van het ontwerp tot en met de uitvoering een service van topkwaliteit. Een zeer tevreden klant .
Als je service belangrijk vindt, ben je hier aan het juiste adres. Voor onze indoor personal training ruimte hebben we beroep gedaan op forgrass. Een top kunstgras mat die na intensief gebruik perfect in orde blijft. Snelle levering en administratie tip top!
Vriendelijke, correcte service. Zowel bij de offerte-opmaak, de voorbereidende werken, de eigenlijke plaatsing als bij tussentijdse contacten met het kantoor steeds een fijne manier van communiceren. Top-service!!
Wij hebben reeds sinds geruime tijd een kunstgras tapijt in onze tuin. Wij zijn daar super tevreden van. Het was reeds van in het begin, met de bespreking van de offerte, dat wij een goed gevoel hadden met de firma ForGrass. De afspraak voor het leveren en plaatsen van het kunstgras verliep perfect op dag en uur zoals afgesproken. De plaatsing is perfect gedaan zoals het moed. Na plaatsing werd alles opgekuist en perfect achter gelaten, zodat wij niets meer moesten doen. De firma ForGrass is echt een grote aanrader, die wij aan iedereen kunnen aanbevelen. Top.
Zeer tevreden met ons nieuw gras en terras, de mannen van ForGrass hebben al onze wensen professioneel uitgevoerd. Dus zeker een aanrader voor wie kunstgras wil laten plaatsen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid