facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Forestiersstadion

Geschiedenis

Het Forestiersstadion is een voetbalstadion in de Belgische stad Harelbeke. In het stadion spelen voetbalclubs KRC Harelbeke en SW Ladies. De naam van het stadion verwijst naar de Harelbeekse sage van de forestiers.GeschiedenisHet stadion werd geopend op 14 september 1980 en werd de thuisbasis van voetbalclub KRC Harelbeke, dat voorheen speelde in een stadion aan de Deerlijksesteenweg. Harelbeke speelde op dat moment in Tweede Klasse. Halverwege de jaren 90 promoveerde de club naar de hoogste afdeling. Omwille van de veiligheid en met het oog op de uitbating en accommodaties werd het stadion in 1995 en 1996 aangepast.

Adres: Harelbeke
Stad: Harelbeke



op zoek naar gerelateerd: VOETBAL HARELBEKE adres, KRC Harelbeke, KRC Harelbeke competitie, Voetbal HARELBEKE JEUGD, KRC Harelbeke Spelers, KRC Harelbeke eerste klasse, Voetbalkamp Harelbeke, KRC Harelbeke nieuws
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Coureur Café Coureur Café 2 km Hele mooie tocht!! Goede bevoorrading, en de après is ook dikl in orde!!!
Recensies
Mooi voetbalcomplex, nog geen kunstgras. 5€ inkom om naar een tornooi van uw kind te gaan kijken. is de hoogste prijs dat we ooit betaalden. Er waren ook geen broodjes préparé, ham of kaas te verkrijgen 3,5€ voor een pistoletje, bij navraag waren die niet beschikbaar.
Plotseling moesten we veranderen van plaats. Het waren niet aangeduide vipplaatsen.
April 2021: Hier voorbij gewandeld. Gezellig stadion en de vriend die bij ons was, had er heel wat jeugdherinneringen aan.
Heel leuk om te zien hoe de lokale jeugd zich amuseert op de vele voetbalvelden van KRC Harelbeke. De kinderen hebben deugd van het buitensporten met vrienden. Overal was er bedrijvigheid en fun. Enthousiaste trainers op en rond de velden! Een pluim voor het jeugdvoetbal in Harelbeke.
Gezellig stadion jammer dat het ga verdwijnen het is een stuk nostalgie
Leuke paintbal en parcours in omgeving
Was een voetbaltoernooi bezig en de camperplaats werd gebruikt door 10 tallen jongeren om hun vertier te vieren. Dus zijn we wijselijk vertrokken.
Mooie avond top
We zijn in de kantine van vrouwenvoetbal harebeke geweest, top bediening.
Gemakkelijk parkeren, zittribune met goed zicht op voetbalveld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid