facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Forestevent Offroad

Forestevent Offroad

Info

Partie consacrée au propriétaire de 4x4 - Quads - SSV - Motos enduros et trails : organisation de randonnée et raids (Belgique, France, Espagne, Portugal, Italie, Finlande, Maroc, Roumanie, Grèce...)

Adres: Ville au Bois, 4920 Remouchamps, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +32(0)87 377 017
eb.tnevetserof@ofni
Stad: Remouchamps
Route: Ville au Bois
Postcode: 4920



op zoek naar gerelateerd: furstenau 4x4, furstenau tank rijden, fürstenau duitsland, 4x4 rijden duitsland, fursten forest, fursten forest quad, pommernstrasse 12 furstenau, furstenau camping
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Vandaag een leuke tour gedaan van bijna 2 uur. Veelal op openbare weg en dat is wat jammer. Instructeurs zouden wat meer interactie met de deelnemers mogen hebben. Dat zal het acceptatie niveau bevorderen en het leuker kunnen maken. Ook wat minder strikt qua regels op sommige delen. Zeker voor gevorderde rijders. Een tip ter plaatse gegeven is dat extra behendigheidsparcours / half uurtje een belangrijke toegevoegde waarde kan zijn voor de deelnemers. Aanrader dat wel en goede prijsverhouding voor wat je krijgt.
Tour is prima alleen sloom en die gidsen zijn zo mega chagrijnig. Niet eens tegen mij maar ik heb ze echt aantal keer mega gefrustreerd gezien tegen andere deelnemers. Niet normaal wat een haat ze hebben in hun werk
Superleuke dag! Mooie omgeving! Avontuurlijk! Leuke en zeer vriendelijke gidsen! Een echte aanrader!
Wij zijn hier geweest voor een vrijgezelle feest, rustige omgeving maar de activiteiten worden beter aangeprijst op de website dan ze werkelijk zijn. Er werd ons een uitgebreide lunch beloofd terwijl ons slechts 2 gegrilde worsten met wat groentjes werden aangeboden. De schiet activiteiten zijn ook veel simplistischer dan beschreven. De quad Tour was wel de moeite enkel de quads zelf hebben veel problemen...
Super vriendelijk & zeer gastvrij. Bedankt voor de ice tea Route 22
Goed te bereiken. Quads zijn in goede staat. In het begin moet je een formulier ondertekenen alleen in het Frans. Tocht is leuk maar had meer onverhard verwacht. Route is ongeveer 70 % onverhard die wij hebben gereden. De 2 gidsen spraken alleen Frans en liepen na afloop naar binnen. Vervolgens kwam de ontvangst mevrouw vertellen dat we de borg terug kregen.
Wij waren met 4 mannen op weekend, en deze activiteit heeft er echt een domper op gezet. Bij aankomst moet er een borg betaald worden van €100 per quad. Je moet een contract ondertekenen dat enkel in het Frans verkrijgbaar is, hier maakt de eigenaar na tekenen nog enkele aanpassingen aan. De rit zelf verloopt traag en niet erg interessant. Ze sturen de groep op een gegeven moment langs een weg met veel schuine stukken met grote stenen, en checken daarna onmiddellijk alle quads op eventuele schade. In ons geval was er een quad met een los voorlicht gedetecteerd op voorhand of tijdens de rit gebeurd, who knows. Bij aankomst op het eindpunt wordt ons doodleuk verteld dat er €390 van de borg wordt afgehouden dus bijna het volledige bedrag voor het losse licht. We zijn dit uiteraard gaan opzoeken wat de kostprijs effectief is: €120 - er dan nog van uitgaande dat het volledig stuk is, wat niet het geval was. Onze pogingen tot dialoog werden zeer brutaal en verbaal agressief afgewezen. Mijn conclusie is dus dat je beter een andere quadservice zoekt in plaats van deze. Laat je niet vangen zoals blijkbaar al zo vele, hetgeen hier in de reacties staat is écht waar, jammer genoeg. Pure oplichting!
Wat een leuke groepsuitstap had moeten worden, is bij ons in mineur geëindigd. Tijdens de tocht schoof één van onze vrienden met zijn quad uit op een smal boswegje waar dikke stenen lagen. Daardoor kantelde de quad om en is hij geblesseerd geraakt aan hand en knie. Een stom ongeval dat bij iedereen had kunnen gebeuren. De eigenaar toonde na dit ongeval geen greintje empathie en had geen EHBO-koffer op zak. Eén van ons moest zelfs verder rijden met de beschadigde quad. Gezien we een grote groep waren, hadden we aan het begin van onze tocht in totaal 900 euro waarborg gegeven, 100 euro per quad. Toen we terug waren, kregen we van de eigenaar doodleuk te horen dat hij 740 euro van onze waarborg zou inhouden door de opgelopen schade aan de quad. De eerder overeengekomen waarborg van 100 euro per quad werd opeens heel wat meer, hij beweerde dat hij de groepswaarborg volledig kon inhouden. We gingen hier niet mee akkoord omdat het bedrag totaal niet in verhouding stond met de werkelijke schade. Toen we met de eigenaar op een rustige manier in dialoog wensten te gaan hierover, werd hij verbaal agressief naar ons toe. Het voorstel van ons om een onafhankelijk expert de schade te laten vaststellen, werd gewoon weggewuifd. Op een bepaald moment heeft hij één van ons zelfs fysiek aangevallen en bedreigingen aan ons adres geuit. Wat betreft de quads zelf, deze waren in zeer slechte staat. O.a. kapotte remlichten, platte/afgesleten banden, slecht werkende remmen, motor die rammelde,... We kunnen dus besluiten dat we met deze organisatie een heel slechte ervaring hebben. Pure oplichting is het, verscholen achter een dubieus contract dat je aan het begin van de tocht dient te ondertekenen. Vooraleer we op onze quads stapten, hadden we ook al negatieve recensies gelezen over Forest Event op o.a. deze pagina. Toch hebben we de organisatie het voordeel van de twijfel gegeven. Geheel onterecht zo blijkt. Ik wil iedereen dan ook oproepen om jullie geplande quadtocht zeker niet hier te boeken.
Na een tocht met 9 quads werd 740 euro van onze waarborg ingehouden voor schade aan één van de quads. Er was inderdaad 1 quad beschadigd nadat deze was omgekanteld tijdens de rit. De schade werd echter met de natte vinger bepaald en stond niet in verhouding tot het bedrag dat werd ingetrokken. De eigenaar beweerde dat er onderdelen vervangen moesten worden maar hij kon niet bewijzen dat daar effectief schade aan was omdat deze onderdelen niet zichtbaar waren. Toen we kenbaar maakten dat we niet akkoord gingen met het bedrag dat hij ons wou laten betalen werd de eigenaar verbaal en fysiek agressief en heeft hij één van ons bij de keel gegrepen en bedreigingen naar ons geuit. We werden niet klantvriendelijk behandeld en een aantal quads waren niet in goede staat stoplicht en pinkers werkten niet, rare motorgeluiden. We zijn veel geld kwijt voor een tochtje van anderhalf uur. Ik zou iedereen voor deze oplichter willen waarschuwen.
Wat met een groep een leuk uitstapje zou worden, eindigde in een dure grap. De tocht op zich verliep goed, tot een van ons op een smal padje met rotsachtige stenen schoof en omkantelde. Iets wat echt iedereen kon gebeuren. Zijn hand en knie lagen helemaal open en er was een beetje schade aan de quad door de val. Toch werden we verzocht iemand aan te duiden in onze groep die met die quad zou verder rijden. Terug bij de start kregen we van onze totale waarborg van 900 euro nog 160 euro terug omdat er stukken waren aan de quad. Dat de spiegels er af waren, kon je zien. Maar een stang vanbinnen die vervangen moet worden...Dat is natte vingerwerk om er geld uit te slaan. Makkelijk toch, want van een groep heb je al een serieuze waarborg geïnd. Pure oplichterij dus. Als je nog twijfelt om hier een quad te huren, hierbij nog enkele argumenten om je te overhalen dit niet te doen: > Van een gids / begeleider die weet dat er elke week wel eens een ongeval gebeurt met zo'n quad, verwacht je op zijn minst dat die tijdens de rit een EHBO-koffer bij zich heeft. Niet dus. Als je valt, hoef je van hem niet veel hulp te verwachten. > Als men vooraf weet hoeveel het kost om een quad te laten maken, moeten ze je aanbieden een verzekering te nemen die zulke situaties dekt. Het bedrag dat hij uiteindelijk heeft ingehouden is totaal niet in verhouding met de kostprijs van een quadrit. Bovendien betaal je 100 euro waarborg PER QUAD, dan is het vrij onlogisch dat voor alle quads dat bedrag wordt ingehouden. Als er kosten aan de quad zijn moet er bovendien een onafhankelijke expert worden aangesteld die de schade vaststelt. > De uitbater wordt agressief wanneer je met hem in discussie gaat over het bedrag. Deze uitstap heeft ons in totaal 1280 euro gekost. Laat het jullie niet gebeuren en zoek een andere activiteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid