facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Forest National

Adres: , Brussel , BE
Stad: Brussel



op zoek naar gerelateerd: Forest National brussels seating plan, Forest National parking, Forest National plan, Beste plaatsen Vorst Nationaal, Forest brussel, Vorst Nationaal zaalplan, Queen Forest National, Poppodium Brussel
Recensies
We hebben een leuke tijd gehad gisteren tijdens het concert van Dermot Kennedy! Goede organisatie, genoeg en verschillende eetgelegenheden buiten en binnen. Het geluid en de effecten waren prima. Goede zitplaatsen, prachtige intieme zaal. Een concert om niet snel te vergeten!
Que inrichting niet de beste zaal en onmenselijk heet wanneer het buiten al warm is. Maar ideale zaal voor een optreden waar je het gevoel wil hebben dicht bij de artiest te zitten. Je hebt ze snel het gevoel er recht op te zitten. Akoestiek is er niet super, maar zeker ook niet slecht.
Prima geluid en licht bij het concert van Typh Barrow en ook goed zicht op het podium vanaf de tribune. Personeel was vriendelijk. Alleen jammer dat men alleen Jupiler heeft aan de bar en dat in een land wat bekend staat om z;n lekker biertjes. Daarnaast zou men toch echt strikter moeten zijn op laatkomers en die bv achterin de zaal laten staan want het is echt hinderlijk als je zit te genieten van het optreden en er dan een kwartier na aanvang ineens nog een groepje voor je langs moet omdat ze te laat zijn. Ook is de uitstraling van de inging met al die gebodsbord stikkers over geen wapens, eten, camera's etc niet echt vriendelijk. Ik vraag me af of het ook nodig is. Geen wapens, vuurwerk en drones lijkt me logisch en zaken als geen eten kan men ook op het ticket zetten bij de bag policy. De vraag is ook of in een tijd van smartphones met foto, video en audio opname functies het nog echt zinvol is om stikkers met geen camera's op te hangen. De hele collectie rode stickers kwam niet echt gastvrij over bij wat gewoon een leuk avondje uit is. Ik ga 1 a 2 keer per week naar een concert en had dit eigenlijk nog nergens zo gezien
Vlotte bediening, vriendelijk personeel, goede klank, open voor Peterson, ook niet evident dezer dagen... Niet alle zaalstewards kenden echter de kleurcodes van de tribunes, wat wel wat heen en weer verhuis met zich meebracht toen de zaal vol liep.
Heel leuke concertzaal , spijtig genoeg weinig parking in de buurt .
De organisatie is zeer goed geregeld en het scannen van tickets ging vlot. Alsook waren de mensen aan de bar vriendelijk en ging dit snel vooruit. De akoestiek in deze zaal is helaas crimineel slecht. Tijdens het concert begreep ik niet wat er werd gezegd door de zanger en hoor je de muziek in zeer slechte kwaliteit. Heel jammer van mijn concert.
Concert was top. Toiletten waren niet om over naar huis te schrijven. Op 2 plaatsen naar het toilet gegaan. Deze toiletten waren zeer vuil. Er was geen toiletpapier zelfs geen houder, sloten op de deuren waren kapot, dus je kon je deur niet sleuten. En er hing een zeer onsmakelijke geur. Vreemd dat in zo’n concertzaal er zo een vuile toiletten zijn.
Heel erg mooie concertzaal. Personeel heeft ons vlot verder geholpen. Geen gebruik gemaakt van de lockers dus kan hier niets over zeggen.
Ideale concert locatie. Kei gezellig en veel toiletten, lockers, eetgelegenheden.
Gisteren hier naar een concert geweest en op alle punten scoorde de locatie slecht. Ten eerste zijn de letters van Vorst Nationaal bij de ingang vervallen, dit is niet echt aantrekkelijk voor bezoekers. Gaf mij dan ook gelijk al een gevoel dat er weinig renovaties aan en in het gebouw plaatsvinden. De helft van de beveiliging wist geloof ik niet wat crowd control inhoudt, want bij het openen van de deuren onstond er complete chaos. 1 rij werd doorgelaten en de overigen niet, beveiliging was naar elkaar aan het schreeuwen etc... Vervolgens stond iedereen van voren in de verdrukking tijdens het concert en dit begon al vanaf 18.30 voorprogramma was om 20.00 ook hier kwam geen beveiliging bij kijken. Het was enorm warm en benauwd binnen, wat bij mij gelijk naar voren roept dat er geen enkele vorm van ventilatiesystemen waren. Het enige positieve was dat er 1 beveiliger water uitdeelde aan wie het nodig had, maar dit was niet genoeg want er werd alsnog iemand naar voren gedragen. Het geluid stond slecht afgesteld, waardoor zelfs Avril moest checken of haar microfoon het wel deed. Geluid was op sommige momenten veels te hard en ook de lichteffecten te fel. Ook de exit was onduidelijk, aangezien er 1 trap is om eruit te komen of je moest buitenom weer naar binnen. Ook het interieur van het gebouw oogt verouderd...
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Forest National.

Brussel concertzaal

openingstijden, locatie, vervoer. Forest National adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Forest National. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Forest National delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;