facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FordStore Vanspringel Automobiles

FordStore Vanspringel Automobiles
Adres: Rue Américaine, 1060 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: +3225382688
Stad: Brussels
Route: Rue Américaine
Postcode: 1060


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:30
Dinsdag: 07:30 - 18:30
Woensdag: 07:30 - 18:30
Donderdag: 07:30 - 18:30
Vrijdag: 07:30 - 18:30
Zaterdag: 07:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Ford Brussel, Vanspringel Wavre, Ford anderlecht, Ford Automotive, Permeke Motors, Ford Dworp, Ford De Doncker, Ford Garage
Recensies
Serviço simpático e eficiente. Marquei uma inspeção preventiva antes do controle tecnico anual às 7h30 e fiquei com o carro pronto uma hora depois, conforme previsto. Irei voltar para a manutenção anual do carro.
Prima dienst na verkoop, deze garage heeft net een opknapbeurt gehad waardoor ze er ondanks de ligging en leeftijd terug fris uitziet!
Zeven jaar geleden kocht ik hier m’n Ford Fiesta Ecoboost. Ik ben nog steeds heel tevreden over deze aankoop. En de service na verkoop is ook excellent!
Super garage het personeel is supervriendelijk en gastvrij, het werk wordt altijd volgens de regels van de kunst gedaan en de vervangende voertuigen zijn altijd nieuw en nikkel niets te zeggen super blij bedankt
Gekwalificeerd en zeer professioneel personeel, attent en zeer behulpzaam! Ik raad ten zeerste aan
Ik rijd al meer dan 30 jaar, heb door omstandigheden met verschillende dealers van verschillende automerken te maken gehad en ik kan vandaag met overtuiging en eerlijkheid zeggen dat de Ford Vanspringel-dealer de beste is die ik ooit heb bezocht. Uitstekende ontvangst, zeer netjes werk en het hele team en een professionaliteit en vriendelijkheid die tegenwoordig zeldzaam zijn.
Geweldige klantenservice. Om mijn nieuwe auto te kopen was meneer Xavier zeer professioneel en geduldig. Efficiënte en altijd gastvrije service.
Klant voor 7 jaar, ze doen alleen het absolute minimum en brengen u kosten in rekening voor niet geleverde diensten... Offertes na opening zijn nooit hetzelfde als het bedrag van de eindfactuur….
Zeer goede service maar duur, vrij duur.
Bij de aankoop van mijn nieuwe Fiesta kreeg ik advies van Xavier, die aandacht had voor mijn wensen. Hij raadde me aan om de automaat te nemen. En wat ben ik blij met deze keuze! in elk van mijn reizen! elke dag bedank ik mezelf... voor het luisteren naar Xavier. Autorijden is veel meer ontspannen, vooral in de stad: ik ben rustiger, rustiger, gemakkelijker, soepeler: geluk! Daarnaast kreeg ik veel aandacht van hem: de met zorg ingevulde documenten, de auto goed geprepareerd op de dag van ontvangst, de installatie van het programma om mijn telefoon aan te sluiten op de boordcomputer... wat een geduld ! welke dienst! echte pro! Dit is mijn derde Fiesta in 15 jaar en ik ben net zo enthousiast over de service na verkoop. Ik raad ten zeerste aan!!!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor FordStore Vanspringel Automobiles.

Brussels autoverdeler

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Américaine brussels autorestauratieservice kaart stadsplattegrond, satellietweergave. FordStore Vanspringel Automobiles adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met FordStore Vanspringel Automobiles. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over FordStore Vanspringel Automobiles delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ford Belgium Ford Belgium 33 meter
La Maison Citroën La Maison Citroën 280 meter
Etablissements Declercq Etablissements Declercq 282 meter Vertaald door Google Perfect zoals gewoonlijk! Origineel parfait, comme d'habitude!
D'Ieteren D'Ieteren 417 meter Fondé en 1805, le groupe belge D’Ieteren vise, à travers plusieurs générations famili...
D'Ieteren Car Centers D'Ieteren Car Centers 420 meter 15 Concessions à votre service dans la région de Bruxelles Capitale
D'Ieteren D'Ieteren 443 meter D'Ieteren is een Belgische importeur en distributeur van auto's. D'Ieteren wordt gequ...
D'iteren D'iteren 443 meter Fondé en 1805, le groupe belge D’Ieteren vise, à travers plusieurs générations famili...
D’Ieteren D’Ieteren 443 meter Die D'Ieteren SA ist ein börsennotiertes, belgisches Unternehmen mit Sitz in Brüssel,...
D'Ieteren D'Ieteren 443 meter Die D'Ieteren SA ist ein börsennotiertes, belgisches Unternehmen mit Sitz in Brüssel,...
D'Ieteren D'Ieteren 450 meter D'Ieteren SA is a company, based in Belgium that is engaged in automobile distributio...
McLaren Brussels McLaren Brussels 712 meter ik hou van autos
M Sports Cars M Sports Cars 786 meter Vertaald door Google Prachtig, de mensen werken er uit passie en snijden zich in vier...
Okhia's autos Okhia's autos 1 km SALES OF USED CARS,BUSES AND TRUCKS IS OUR BUSINESS
AutoRecup AutoRecup 2 km Vertaald door Google Het helpt mensen veel. Origineel Ça aide beaucoup les gents ..
Brussels Car Center Brussels Car Center 2 km Second hand car dealer, based in Brussels Belgium. Buying and selling of quality seco...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid