facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ford Van Royen

Info

UW MOBILITEIT,ONZE ZORG FORD VAN ROYEN

GO FURTHER , GO ELEKTRIC

Geschiedenis

Transparante communicatie
Professioneel en Ford specifiek Service Team waarvan 3 technici met “Ford Master Technician” certificaat
Uitgebreide showroom met de recentste modellen
Bij elk onderhoud worden de personenvoertuigen gratis gewassen
Home service
Gepersonaliseerde begeleiding, aflevering en opvolging van elke bestuurder



"Ford van Royen is een familiebedrijf opgericht in 1990 door Paul en Karin Van Royen-Goovaerts. Wij staan reeds 30 jaar met veel overgave ter beschikking om te voldoen aan de wensen van onze klanten aangaande mobiliteit.Met een toegewijd team van geschoolde en zeer ervaren werknemers, waarvan 3 technici met “Ford Master Technician” certificaat, bent u zeker van de meest efficiënte begeleiding."
Adres: Haachtsesteenweg 83, 1820 Steenokkerzeel
Telefoonnummer: 02/751.95.68
Stad: Steenokkerzeel
Route: Haachtsesteenweg 83
Postcode: 1820


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Onafhankelijke Ford garage, Ford Haacht, Ford garage Leuven, Ford dealers Limburg belgie, Ford Feyaerts, Ford garages Vlaams-Brabant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&K getinte ruiten B&K getinte ruiten 694 meter Het tinten van autoruiten Carwrapping Plaatsing van veiligheidsfolie zowel voor ruite...
Recensies
Mijn nieuwe wagen ging ten laatste eind mei binnen zijn,nu eind oktober is hij er nog steeds niet en ik heb nog steeds geen info over wanneer hij geleverd gaat worden. Er word ook geen enkel voorstel gedaan om mij te helpen, zelfs niet nadat ik zelf een voorstel gedaan heb.
Zeer tevreden met mijn nieuwe wagen! Super!
2 jaar geleden een 2de hands wagen gekocht in goede staat volgens hun kennersoordeel uiteraard met 72 000 km op de teller: -1 jaar later: nieuwe aandrijfriem: 850 euro - nog 1 jaar later: wagen afgekeurd, slechte ophanging, reparatie: 550 euro. Nog geen 1km uit de garage en ... platte band. Gebeld naar hun en wat bleek ... zonder testrit de baan op gestuurd ....en volgens hun zal het net in het naar buiten rijden zijn gebeurd .... ahja natuurlijk toch? Naar auto 5 voor nieuwe band en wat bleek: alle 4 wielen in slechte staat, nooit vervangen geweest op deze wagen, kostprijs: 350 euro Advies: voor een goede wagen en goede service: wegblijven!!!!!!!
Bediening zoals het hoort. Zeer tevreden over het geleverde werk
OPGEPAST!! OPGEPAST!! OPGEPAST!! OPGEPAST!! Aleerst, worden hier mensen betaald voor reviews te zetten? 1 ster is nog schandalig veel! lees verder - Lek op stuurleiding 200 euro - Lek stuurleiding dag later terug lek nog eens 250 euro is 450 euro. Stuur piept nu nog steeds telkens bij ELKE bocht. - Een voorlicht werd vervangen maar was een ander model.. Wanneer ik de opmerking maakte gaf hij er een geloofwaardige theoretisch draai aan.. - Voertuig is helemaal rondom herspoten de onderste 10cm zonder vraag, dit is van in de verte zichtbaar. Trekt op niet veel meer. zie foto - De motorkap werd zo geregeld dat ik mijn motorkap niet meer in het slot krijg tenzei deze van 50cm naar beneden laat vallen.. Hierdoor is al veel lak kwijt aan de voorbumper waar deze natuurlijk los op knalt. Toen ik ter plaatse na was net na herstelling en vroeg of dit normaal was, had uitbater dit opgemerkt dat het moeizaam ging maar zei er geen letter van, enkele maanden later moest ik zelf maar vaststellen dat het slot gewoon los zit. - Bij het kopen van nieuwe auto van ander familielid, werd moeilijk gedaan over garantiegeval. Duizenden euro's gingen hier verloren. Had ik dit geweten had ik dit afgeraden natuurlijk!! Hij kan het steeds allemaal goed uitleggen. Over de echtheid van hun vriendelijkheid heb ik twijfels. GELOOF ZE NOOIT, KOM HIER NOOIT!! FOUTEN kunnen altijd voorkomen, zet de dan recht in plaats van mensen naar huis te laten rijden met hun problemen! Na bijna 4 jaar ben ik er nog steeds het hart van in. ex klant.
WEGBLIJVEN MENSEN! Na grote onderhoud van meer dan 900€ na 4km in panne gevallen en opnieuw 167€ betaald en dan durven ze nog sleepkosten aan te rekenen, DDT heeft opnieuw een garage geopend
Goede service zoals afgesproken.
Uiteindelijk geen Ford gekocht, maar heel vriendelijke mensen! Waar men echt tijd neemt voor u. Integenstelling tot vele andere autohandelaars.
Ford garage. Kan onderhoud doen zoals olie en filters steken als er aan de wagen niets aan is maar als er iets stuk is zoals airco moet hij er zogezegd een ingenieur bijhalen. Tja dat is geen service voor mij. ..
2de handswagen gekocht: meer kosten aan gehad dan de originele prijs: SCHANDE, koop er nooit iets!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid