facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ford Geeraerts

Ford Geeraerts

Info

Garage Geeraerts is een familiebedrijf gelegen op het kruispunt van de steenwegen Asse-Edingen en Ninove-Brussel.Wij zijn hoofddealer van Ford en beschikken over een erkende carrosserie alsook een bedrijfsvoertuigencenter.Gratis WiFi terwijl U wacht.

Geschiedenis

Officiële Concessiehouder Ford



"Hoofddealer Ford voor de verkoop, onderhoud, reparaties en carrosserieherstelling Ford voertuigen."
Adres: Ninoofsesteenweg 103, 1750 Lennik
Telefoonnummer: 02/582.17.17
Stad: Lennik
Route: Ninoofsesteenweg 103
Postcode: 1750


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:30
Dinsdag: 08:00 - 18:30
Woensdag: 08:00 - 18:30
Donderdag: 08:00 - 18:30
Vrijdag: 08:00 - 18:30
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ford stockwagens Oost Vlaanderen, Ford Zottegem tweedehands, Ford garage Willebroek, Ford Kalmthout, Ford garages provincie Antwerpen, Ford Garage Aalst, Ford Denayer, Ford Aalbeke
Recensies
Top garage. Bij uitzondering een garage dat afspraken na komt, en klanten nog echt weet te waarderen! Net onze derde Ford aangekocht bij Levi. Levi is bij uitstek de beste en meest betrouwbare verkoper waar wij mee hebben samengewerkt.
Schitterende service en zeer vriendelijk personeel die altijd klaar staan om je te helpen. De verkoper Levi heeft ons correcte en eerlijke uitleg gegeven over de tweedehands auto. Kleine mankementen werden reeds door hem opgemerkt en zonder fout opgelost zonder het vragen van een meerprijs. Top garage zoals al jaren bekend staat in de streek. Zeker een aanrader!
Top service. Zeer duidelijke uitleg gekregen op al mijn vragen. Supervriendelijk. Hier werken overduidelijk mensen die hun job met veel plezier doen, zeer klantvriendelijk zijn.
We zijn heel vriendelijk ontvangen, van Levi kregen we de nodige info en de tijd om te beslissen. Het is een garage die we iedereen kunnen aanraden.
Topgarage! Bij het kiezen van mijn nieuwe Kuga werd ik warm onthaald en kreeg ik deskundige en uitgebreide uitleg. Bij het afhalen van mijn wagen werd alles in het werk gesteld om van het moment een unieke belevenis te maken: Enthousiaste verkopers hielpen me mijn wagen op een professionele manier ontdekken. Maar ook na verkoop word je nog steeds met de glimlach onthaald en vlot verder geholpen, of het nu om een laadkaartje, bijkomende vragen of een verloren sjaal gaat. ;- Dit is een garage die klantenservice hoog in het vaandel draagt en waar klant koning is. Meer garages zouden zo moeten zijn!
Vriendelijk personeel , goeie uitleg. Volgens mij een aan te raden garage
Zeer vriendelijk ontvangen. Super auto gevonden.
Zeer vriendelijke en correcte verkopers en super snelle respons op offerte aanvragen. Zeker een aanrader om hier je wagen te bestellen!
Fijne omgeving mooie wagens supervriendelijke uitbaters.
Dit bezoek is tegen gevallen. We kwamen voor een dure wagen maar werden absoluut niet vriendelijk en zelfs nogal onverschillig ontvangen. Jammer want zeker een gemiste kans. Ik wil hier wel graag wat meer uitleg geven. Wij hadden een afspraak maar er was niemand in de showroom of aan de balie. We hebben daar 10 minuten staan wachten. We hebben zelfs een paar keer geroepen omdat we stemmen hoorden in de garage onderaan maar eerst kwam er niemand. Na 10 minuten kwamen er 2 mannen naar boven die dan vroegen wat we kwamen doen. De jongste verkoper ging dan uiteindelijk mee naar de wagen buiten. We konden uiteindelijk geen proefrit doen want een vrachtwagen blokkeerde de Mustang. Het was ijskoud We mochten wel in de wagen plaatsnemen om een aantal functies te bekijken maar de verkoper had eerst al gezegd dat we ons mondmasker moesten aanhouden en wij vroegen om het raam van de wagen dicht te doen maar dat wou hij niet. We hadden dan ook geen zin om lang in de ijskoude auto te zitten. Bij de bespreking achteraf zaten we in de lounge maar er werd ons niets te drinken aangeboden. Hoewel hij niet ophield over de zogenaamde voordelen van de Ford tegenover zijn "concurrenten" zijn we door deze tegenvaller wel naar de concurrentie gestapt. Zoals gezegd jammer maar echt een gemiste kans. Bij een aangenaam onthaal zouden we wss niet verder gegaan zijn.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ford Geeraerts met het openbaar vervoer


Sint-Kwintens-Lennik Eizeringen kruispunt 240 meter
128
140
Sint-Kwintens-Lennik Eizeringen Bron 240 meter
140
Sint-Kwintens-Lennik Eizeringen Bron 250 meter
104
140
Sint-Kwintens-Lennik Eizeringen kruispunt 260 meter
128
140

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid