facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foodmet Abattoir

Foodmet Abattoir
Adres: Rue Ropsy Chaudron 24 Ropsy Chaudronstraat 24 , Anderlecht 1070, BE
Telefoonnummer: 02 521 54 19
Stad: Anderlecht
Route: Rue Ropsy Chaudron 24
Huisnummer: Ropsy Chaudronstraat 24
Postcode: 1070


Openingstijden

Vrijdag: 07:00-14:00
Zaterdag: 07:00-14:00
Zondag: 07:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: foodmet openingsuren, abattoir anderlecht boeremet, abattoir anderlecht parking, slachthuis anderlecht openingstijden, abattoir anderlecht restaurant, ferme abattoir, abattoir slachthuis, cook@abattoir
Recensies
Een zeer grote markt in Kuregem, ontstaan aan het einde van de 19de eeuw door een samenbrengen voor een gemeenschappelijk slachthuis voor Brussel. De ligging is kort bij het kanaal en destijds ook bij het pas gebouwde Weststation. Door deze traditie zijn hier nog altijd veel slagerijen aanwezig en is het vlees hier goedkoop. Dit trekt in het weekend veel volk, waardoor er ook in de omgeving een grote markt met allerlei waren is.
Alsof je op vakantie bent vlees vis groenten fruit, super aanbod
Positief beginnen met een mooie nog te ontwikkelen infrastructuur. Maar als kleinzoon van een echte beenhouwer ben ik ontchoogeld dat de Belgische terroir echt verloren is. Mss een evolutie van de multiculturele samenleving. We evolueren met de maatschappij maar met een minimaal respect voor Belgische terroir. Leuke sfeer maar ik mis de beenhouwers met passie. Die zijn daar zeker niet te vinden. Ik zocht echt cervela's ' echte'. Een bediende zei, die hebben we niet. "Bazin" we hebben Cervela's. Bediende zei: " neen , Mhr zoekt echte Cervelas. Geweldig. I rest my case. Lang leve de echte beenhouwers in kleine dorpen. Deze foodmarket leeft gewoon op de evolutie van lokale economie. Wereldvlees met meer en meer het uitdoven van onze terroir. Ik geef het op!
Groentehandelaars niet eerlijk. 2x bedrag aangerekend geweest. Opgelet als u elektronisch betaald. Eerst zegt hij het gaat niet dus terug kaart aflezen. Dan achteraf op de rekening 2x het bedrag eraf.
Lekker en goedkoop.
Super hier,je vind hier zoal vanalles en elke kraam lijkt hetzelfde op elkaar. Als je een deel van de markt hebt gezien weet je al er te koop staat
Veel vooruitgang geboekt de laatste jaren op gebied van hygiëne. Sommige standhouders zijn nog echt niet mee en hebben een slordige stand. Al bij al een leuke uitstap. Misschien is het het gevolg van de betere hygiëne dat de prijzen flink gestegen zijn.
Gezellige drukte. Prijzen zijn hier laag, vermoed ik toch. Alles is hier groter, van meloenen tot patatjes of tomaten. Veel grote viskraam en vlees.
Alles die met eten te maken heeft kan hier aangekocht worden.
Druk en de prijzen van groenten en fruit zijn concurrerend.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Foodmet Abattoir.

Anderlecht boerenmarkt

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Ropsy Chaudron 24 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Foodmet Abattoir adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Foodmet Abattoir. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Foodmet Abattoir delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Abattoirs et Marchés d'Anderlecht Abattoirs et Marchés d'Anderlecht 205 meter Verschillende shop's allemaal wel leuk, een ruime keuze dus. Voor iedereen wat
De Dauwtuin De Dauwtuin 766 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid