facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foodiez

Foodiez

Info

FOODIEZ - DRINKS - ICE CREAM

Geschiedenis

Tomas Michils is afgestudeerd aan de hotelschool Ter Duinen te Koksijde en heeft zijn nieuwe zaak Foodiez geopend te Knokke in april 2012. Foodiez is gelegen op de zeedijk in het hartje van Knokke op de plaats waar vroeger het ijssalon Polaris gevestigd was.
Foodiez is een broodjeszaak en snackbar waar je verse broodjes, pasta’s, slaatjes, gegrilde broodjes, wraps, en nog veel meer kunt bestellen. Je kan je maaltijd dan meenemen naar het strand of ervan genieten in de zaak of op het zonnig terras.
Je kan er ‘s morgens genieten van een ontbijt met koffiekoeken, croissants, vers fruitsap, smoothies en heerlijke koffie. ‘s Middags hebben ze voor u de lekkerste broodjes, overheerlijke salades en de befaamde wraps met kip, scampi en ananas.
Bovenal kan je er smullen van het artisanaal bereid schepijs en sorbets met vers fruit.
Zin in een biertje ? Bestel dan een frisse pint van het vat Stella Artois of een heerlijke Leffe.
EXTRA’s
* Je kan er ook je ontbijt, verrassingsbrood, picknickmanden en lunchpakketten bestellen.
* Leveren aan horeca is ook mogelijk.
* IJs om mee te nemen, per halve liter



"BroodjeszaakBelegde broodjes, warme wraps, verse hamburgers, pasta, gegrilde broodjes, ...IjssalonWij maken nog steeds onze eigen verse ijscrème"
Adres: Zeedijk 534, 8300 Knokke-Aan-Zee, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050/ 62 32 53
Stad: Knokke-aan-Zee
Route: Zeedijk 534
Postcode: 8300



op zoek naar gerelateerd: Broodje eten Knokke, Crème Caramel Knokke, Broodjes aan huis geleverd
Recensies
Lekker broodjes, ook al is het wat duur voor de grootte. @Foodiez houd er rekening mee dat je geen minimumbedrag mag vragen voor een betaling via Bancontact!
Onderbemand op piekmomenten. Broodjes beetje prijzig, maar begrijpelijk voor Knokse Zeedijk. Anders wel vers en lekker.Eten: 5/5
Perfect gelegen langs Zeedijk omgeving Rubensplein. Ideaal voor een snelle hap en supervlugge bediening!
Een dikke 5***** voor het team van Foudiez - Knokke!!! Super lekker room ijs en broodjes. Een echte aanrader.
Tot vorig jaar vaste klant helaas nieuwe uitbaters en veel te lang wachten onvriendelijk en meermaals te laat open . Nu zondag om 11uur begint meisje alles pas klaar te zetten en dan zonder haar handen te wassen broodjes te maken , ook al enkele keren broodje ni goed doorbakken , begrijp het niet zo goed eindelijk mooi weer en dan zo laat opendoen ook in juli 11uur is gewoon te laat in t seizoen , vorige eigenaar deed veel beter zijn best volgens mij heb ook op t strand al horen klagen dit jaar spijtig !
Super vrolijk leuk team en heel vriendelijke bediening! Mijn huisgenoten zijn grote fan van de lekkere vers gemaakte broodjes, en de heerlijke romige ijsjes! Je kan ze uiteraard daar eten en blijkbaar ook mee nemen per liter! ikzelf ben fan van de salades, jammie mega lekker Een complete gezonde maaltijd in een handig doosje.
Fijne plek om te verblijven onder het genot van een hapje en drankje. Vriendelijk personeel. Redelijke prijzen.
Steeds ons vaste adres als we aan de kust zijn . Lekkere salades en wraps en natuurlijk ook broodjes . En Afsluiten met een ijsje Zeker een aanrader
Heel lekkere broodjes en salades, ook de ijsjes en hamburgers waren super! Vriendelijk personeel en een vlotte bediening
Mooie verzorgde zaak . Samen met de partner een ovenvers broodje gegeten. Lekkere verse groenten. Jonge enthousiaste mensen die ook alle coronaregels volgen. Absoluut een aanrader in Knokke.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid