facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foodbar 21

Foodbar 21

Info

Belegde broodjes en ietsje meer...pasta , panini , choque’s....Foodbar21 gebruikt enkel dagverse ingrediënten van de lokale handelaars. Alvast smakelijk !!

Adres: Wingene Steenweg 21, 8730 Beernem
Telefoonnummer: 050323538
Stad: Beernem
Route: Wingene Steenweg 21
Postcode: 8730



op zoek naar gerelateerd: foodbar 21, wingene steenweg, beernem, broodjeszaak beernem, foodie foodbar aalter, onze keuken beernem, foodbar gooik
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verswinkel P&A Verswinkel P&A 2 km Niet de goedkoopste winkel wel zeer net en andere etenswaren dan dat je in veel ander...
Recensies
Mooie verzorgde zaak. Verzorgde smakelijke broodjes. Broodjes worden echt met liefde gemaakt. Zeer vriendelijk . Aangenaam om iets te drinken. Mogelijkheid tot lunch ter plaatse.
Mooi, hip interieur. Het menu wordt bijna maandelijks aangepast met nieuwe keuzes. De verse broodjes, hamburgers en pasta’s zijn super lekker! Wachttijden kunnen soms oplopen tijdens de “spitsuren”, maar zelfs dan valt het mee. Je kan ook broodjes vooraf bestellen.
Lekker eten, gezellige sfeer en correcte prijzen. Alles is heel mooi verzorgd.
Zeer vriendelijke bediening. Heel rustig en mooi om te zitten. We waren aangenaam verrast van dit spontaan bezoek.
Ideale lunchplek tijdens een fietstocht: verse producten, vriendelijke bediening en verzorgd terras sponsored by kunstgrassen Willy ;-.
Heerlijk eten en vriendelijke bediening, voor ieder wat wils, van brood tot bereide gerechten
Zeer goed. Alleen jammer dat het geen 22 is
Lekkere broodjes, jammer dat we wel een halfuur moesten wachten tot we bedient werden, om dan te horen te krijgen dat de broodjes op zijn. Hebben dan de panini en een zacht broodje gekozen. Uiteindelijk 45 minuten in de foodbar geweest om 2 broodjes af te halen wanneer er maar 2 man voor u staat, is wat lang. Goede onderlinge communicatie in het Foodbar21 team zou ook al veel wonderen doen.
Heel toffe foodbar! De baconburger met extra kaas is mijn favoriet!
Hele nette zaak en zeer goede bediening , broodjes lekker vers en knapperig Aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Foodbar 21 met het openbaar vervoer


Beernem Nijverheidstraat 160 meter
26
Beernem 360 meter
BUS
L
P
Beernem Station perron 2 410 meter
28
63
97
Beernem Station perron 2 410 meter
26
Beernem Station perron 1 420 meter
28
63
97

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid