facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Food on Wood

Info

Food on Wood presenteert eeuwen oude pizza recepten in een culinaire nieuw smakelijk jasje. Daarnaast is de op houtgebakken kip een unicum in België en enkel verkrijgbaar bij Food on Wood. Meer dan genoeg redenen om ons een gezellig bezoekje te brengen.

Adres: Kardinaal Mercierlei 94, Antwerpen
Telefoonnummer: +3232830666
Stad: Antwerp
Route: Kardinaal Mercierlei 94


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapisco - Peru Cocktail Experience Kapisco - Peru Cocktail Experience 340 meter Beste lomo saltado die ik in jaren gegeten heb, fantastische originele sushi, perfect...
Pop-up in Brouwerij De Koninck Antwerpen Pop-up in Brouwerij De Koninck Antwerpen 525 meter Top kwaliteit voeding, direct van de ambachtelijke producenten in jouw buurt. Online ...
Radis Noir Radis Noir 751 meter Geen woorden voor, alleen maar genoten. Een geweldig team, vriendelijk ... een zeer ...
Elixir d'Anvers Elixir d'Anvers 834 meter 156 jaar ambacht & traditie ♡
F en B F en B 981 meter We zijn een groep jongeren die meedoen aan de onderneming.(Vlajoo) Wij verkopen op ma...
Particolare Antwerpen Particolare Antwerpen 1 km Eindejaarsmaaltijd hier afgehaald, heeft enorm gesmaakt! topadresje!
Afro-bbean Food Afro-bbean Food 1 km Afro-Caribbean Food
32cup 32cup 2 km 32cup is a green specialty coffee merchant based in Antwerp, Belgium. Through our n...
Sundaylicious Sundaylicious 2 km Join us for this unique experience where food meets music & fashion! Listen to the g...
Guardavino Guardavino 2 km Met Guardavino blijft je wijn na opening goed. Het bevat 100% natuurlijke gassen die ...
Karina Broodjeshuis Karina Broodjeshuis 2 km Kind & Gezien Near meService: 5/5
Pur Sang Pur Sang 2 km Aangenaam verrast lekkere dagschotel voor de 2de keer aan een democratische prijs!Ete...
WineWise Belgium WineWise Belgium 2 km Vandaag een fantastische masterclass en degustatie meegemaakt over Australische wijne...
Hola Amberes Hola Amberes 2 km Mooi aanbod weliswaar, mooi locatie. Persoonlijk te veel opgesteld als galerie. Voor ...
Marnix feest Marnix feest 2 km Marnix feest powered by Uber Eats! Graag verwelkomen wij jullie op zaterdag 4 mei v...
Recensies
Super lekker! Heerlijk gegeten, gezellige zaak waar we zeer vriendelijk zijn ontvangen. Uitgebreide kaart met veel keus. Je kan er ook gewoon afhalen en bezorgen doen ze volgens mij ook. Hoe dan ook mij zien ze hier vaker terug! Zeker de kip proberen, deze wordt in een speciale houtgestookte grill klaargemaakt waardoor deze heel mals blijft. Echt een aanrader.
Vandaag getest, en zeker geslaagd! Lekker! Ook leuk dat er originele keuzes zijn op de kaart. Geen doorsnee pizza hier. De mocktails zijn ook een aanrader. Vriendelijke bediening, en makkelijk geresveerd via de website. Ik ben fan.
Deze mannen doen gewoon enorm hun best en hebben een zeer goed ogende zaak uit de grond gestampt. De kip is gwn machtig lekker en de pizza is qua smaak echt op en top! Geen doorsnee pizza die je overal kan krijgen, zeker te waarderen omdat deze dan ook authentiek wordt klaargemaakt en niet iedereen dit soort pizza kent. Ik blijf er wekelijks wel over de vloer komen!
4 pizza's afgehaald. Verse ingrediënten, maar erg wakke bodem en te lopende saus erop wat het geheel maar erg matig maakt. Smaak ok maar algemeen genomen geen goede pizza zeker niet voor de hoge prijs, betere opties vlak in de buurt. Kip zag er wel smakelijk uit en zullen we nog proberen.
3 pizza's besteld, niet via een leverdienst, maar rechtstreeks op de website van Food on Wood. In tegenstelling tot mijn ervaring met leverdiensten zoals Deliveroo, was deze thuislevering gratis, en dat is een sterk pluspunt. De pizza's werden binnen een half uur geleverd, wat vrij snel is. Ze waren overigens ook van prima kwaliteit, en lekker. Een aanrader, zeker voor wie in Corona-tijden niet op restaurant kan of wil gaan.
We aten met z'n 4 erg lekker maar daar hoort doorgaans toch wel een glaasje wijn of zo bij ! Onbegrijpelijk dat 'food on wood' geen alcohol schenkt ... we waanden ons in gedachten nabij De Blauwe Moskee ...
De beste pizza van Antwerpen! Heel sympathiek ook, want ik kreeg een goedmaker nadat ik per ongeluk had besteld op een dag waarop ze niet open zijn. Bedankt om de pizza game een niveau hoger te tillen!
Leuk interieur. Nette keuken. Prachtige pizzaoven. Lekker soepje en fingerfood kregen we aangeboden. Conclusie: net / gezellig / vriendelijk / lekker / verzorgd. Over het melkje bij de koffie maken we geen punt.
Een week geleden de toppizza afgehaald. Vettig, taai en niet bijonder,helaas. Alsje meer sdan 20€ vraagt voor een pizza moet dat weliets speciaalszijn. Hopelijk verbetert het.
Take away pizza & chicken wings besteld. Perfect op tijd en heerlijk. Hout maakt echt het verschil! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid