facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fony Meubles

Fony Meubles

Info

Notre mission : Votre satisfaction !

Adres: route de charleroi n°160, 7134 Leval, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 064/ 460 772
Stad: Leval
Route: route de charleroi n°160
Postcode: 7134


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:30
Dinsdag: 10:30 - 18:30
Woensdag: 10:30 - 18:30
Donderdag: 10:30 - 18:30
Vrijdag: 10:30 - 18:30
Zaterdag: 10:30 - 18:30

Recensies
Ik wilde mijn man verrassen door hem een ​​bureaustoel te geven. De ontvangst was geweldig en omdat ik niet de mogelijkheid had om het terug te nemen in mijn auto, bood de baas gewoon aan om het dezelfde dag al gemonteerd bij mij af te leveren, zodat de verrassing totaal was! Bedankt meneer, ik zal niet nalaten om bij u terug te komen en zal u zonder aarzeling aanbevelen !!
Veruit de beste service in de regio
Geweldig welkom en zeer goede klantenservice ??
Zeer goede ontvangst super blij met mijn aankoop kocht een tv meubel met een niet onbelangrijke winst van 150€ t.o.v. een groot bekend merk dus ik zou zo nodig terug gaan naar fony meubelen Ik raad je ten zeerste aan om te gaan wandelen. Bedankt voor je vriendelijkheid en geduld.
Eigenaar en familie zeer gastvrij. Grote selectie en tegen redelijke prijzen. Gemakkelijke dialoog. Kom langs, ik raad het ten zeerste aan.
Zeer goede ontvangst, het zijn geen verkopers die je aanzetten tot kopen, heel serieus. Dankjewel.
Kwam een ​​tweede verblijf inrichten, receptie 0, heren waren midden in een debat, zelfs geen blik of hallo... We gingen naar de wedstrijd een paar meter verder.
Hier is een winkel die de omweg waard is, de eigenaar en zijn personeel zijn erg vriendelijk, altijd luisterend om u het beste van dienst te zijn... Een veelheid aan keuzes voor elk budget!
Zeer goed ontvangen. Het personeel is erg vriendelijk. Prijzen zijn redelijk, meubels lijken van goede kwaliteit te zijn. Ik zal zeker mijn volgende aankoop daar doen!
Ik raad deze winkel aan. De baas is geweldig en zeer professioneel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid