facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Folieske.

Folieske.

Info

Ontwerpen van fantasiejuwelen. Voor een afspraak: gelieve mij te contacteren op het nr. 0473/97.40.32

Geschiedenis

Door het plaatsen van een bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden.
De verzendingskosten voor je pakketje worden berekend op basis van de tarieven van de Post. Als je in België woont, betaal je de standaard verzendingskosten van 2,00 euro. De bestelde juweeltjes worden met de grootste zorg verpakt en verzonden. Iedere bestelling wordt verzonden in een bubbel-enveloppe of men kan ook verkiezen om een track&trace pakketje en dit komt op 4 euro.
Folieske is niet verantwoordelijk voor beschadiging of verlies door de post.
Reparatie en garantie : mocht er iets mis zijn en u kunt het aantonen dat het buiten uw schuld gebeurd is, dan heeft u een garantie tot 2 weken na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos, de verzendingskosten zijn volledig te lasten van de koper. Alle reparaties na de garantieperiode worden in rekening gebracht. Er is geen garantie op het verkleuren van de onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en kan afhangen van de zuurtegraad van uw huid. Ook transpiratie of het gebruik van parfum en andere cosmetische producten kunnen hierop invloed hebben. In geen enkel geval kunnen dergelijke zaken aanleiding geven tot het betalen van een schadevergoeding door folieske.
Een bestelling wordt pas verzonden nadat de volledige bedrag werd ontvangen.
Bestellingen waarvan de betaling na verloop van een termijn van 10 werkdagen nog niet ontvangen is, worden automatisch geannuleerd.
Je kan het ook komen afhalen als je in de buurt bent.
BTW BE 0509.975.619.
Rekeningnummer BE30 7310 3041 3111

Adres: Rode-leeuwstraat 1, 2200 Morkhoven, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0473974032
Stad: Morkhoven
Route: Rode-leeuwstraat 1
Postcode: 2200


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid