facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Focus Ravels

Focus Ravels

Info

Focus is gespecialiseerd in personal training en groepslessen.
Wij zijn een huiselijke gym waarbij alle lessen worden gegeven door gediplomeerde lesgevers.



"Focus is gespecialiseerd in:* Personal training* Crossfit* Fitness & groepslessenAl onze klanten staan steeds onder begeleiding van een trainer zodat we hen maximaal kunnen helpen richting hun persoonlijke doelen."
Adres: Buurtjesweg 10 a, 2380 Ravels
Telefoonnummer: 0474925498
Stad: Ravels
Route: Buurtjesweg 10 a
Postcode: 2380


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00
Zaterdag: 07:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Focus Lifestyle Coaching Temse, Personal training, Yoga Ravels, Fitness Poppel, Personal trainer
Recensies
Sterke coaching en begeleiding op gebied van voeding en sport. Programma op maat gemaakt. Samen met mijn zoon gestart. Fantastisch resultaat bereikt. Zeer dankbaar voor het geweldig team! Speciale dank aan Jorne & Ilias.
Wat een TOPteam hebben ze hier! Ongeloofelijk veel gegroeid dankzij hun! Dikke aanrader op vlak van samenhorigheidsgevoel Merci!!
Sinds een dik jaar aan het sporten bij Focus, beste beslissing ooit! Super begeleiding, leuke lessen en echt een topsfeer! Een plek waar ik me helemaal op men gemak voel en men wekelijkse bezoekjes niet meer kan missen.
Sinds november 2022 trainen wij mijn man en ik hier elke week. We voelden ons vanaf het begin al super welkom. De trainers en vooral de sfeer zijn super tof!
Crossfit is voor iedereen jong oud het maakt niet uit!! Je wordt er snel fit en lenig van en je hebt er veel aan in je dagelijkse leven. Bij Focus coaching zijn de trainers goed opgeleid en weten waar ze het over hebben. En het is niet alleen les geven ze doen vaak zelf ook mee.
Nog maar een half jaar aan het sporten bij Focus maar nog geen moment spijt van gehad. Goede begeleiding, leuke sfeer, ....
Supertoffe CrossFit met geweldige coachen en een heerlijke community! Altijd weer een nieuwe uitdaging.
Bij focus voel je je echt welkom. Super begeleiding tijdens het sporten en daarna.
Focus gaat verder dan louter fitness. Ze zorgen er voor dat je ook buiten hun gym met je gezondheid bezig bent! Je wordt niet alleen op sportief vlak begeleid, maar ook qua voeding en qua rust krijg je tips mee. Top-team! En 't is er nog plezant ook !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid