facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FM Goud

FM Goud

Info

FM Goud en FM Goud Plus hoor je in heel Noord- en Noordoost-Limburg via 5 FM-frequenties, in het Mariaziekenhuis op kanaal 7 en wereldwijd via www.fmgoud.be, www.fmgoudplus.be en onze eigen app. Bij ons hoor je de beste muziekmix voor Noord-Limburg!

Geschiedenis

Onze slogan maakt meteen duidelijk waar we voor staan. De beste muziekmix voor Noord-Limburg met altijd de hits aller tijden en meer 80s en 90s hits! En onze facebookpagina... die blijft maar groeien! Dat is niet verwonderlijk. We geven wekelijks mooie prijzen weg en verwennen je dagelijks met shoppingtips van onze adverteerders!



"FM Goud is met 54.470 regelmatige luisteraars de best beluisterde regionale radiozender van Belgisch Limburg."
Adres: Markt 15/1, 3990 Peer
Telefoonnummer: 011606171
Stad: Peer
Route: Markt 15/1
Postcode: 3990



op zoek naar gerelateerd: fm goud zomert, fm gold frequentie, frequentie fm goud peer, fm goud herbeluisteren, fm goud plus, fm goud sezoensrally, fm goud bree, fm goud contact
Recensies
Was een aangename ervaring. Top begeleid voor het eerste interview. merci
Met ons Band On Stage kamp mochten we de studio bezoeken en zelfs een paar opnames maken. We zijn met veel enthousiasme en warmte opgevangen. Iedereen ging met een goed gevoel naar huis, het was een topdag!
Zeer goede radio. Vooral komen als er een zomer evenement van FM Goud is, altijd een feestje met leuke optredens.
Ik vind het een goede zender luisteren luister elkedag naar FM goud van Michel de feesten
Leuke mensen fijn dat jullie mijn nummer hebben gedraaid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid