facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flowtography

Flowtography

Info

Welkom bij Flowtography, de partner voor het fotograferen van jouw huwelijk, feest, evenement... Meer info? Neem gerust contact.

Adres: Kerklaan 9, 3990 Kleine-Brogel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0495697340
Stad: Kleine-Brogel
Route: Kerklaan 9
Postcode: 3990


Recensies
Kevin was onze trouwfotograaf. Hij heeft als fotograaf een rustige en zeer aangename aanpak. Je voelt dat hij zeer ervaren is en de touwtjes goed in handen heeft. Tijdens het diner stelt hij een preview op met een aantal foto's, als het ware een sneak peek, heel leuk! Communicatie verliep tevens vlot en vlekkeloos. Een echte aanrader !! Kevin, hartelijk bedankt alvast!
Wij hebben afgelopen weekend een heel toffe en ontspannen communie-shoot gehad. Ons zoontje had er op voorhand niet veel zin in, maar Kevin stelde hem gerust en zorgde voor een losse sfeer. De digitale foto's volgden slechts enkele dagen na de shoot en ze zien er prachtig uit. Bedankt!
Een zéér kindvriendelijke fotograaf met geweldige ideeën voor poses die nooit als een pose aanvoelen. Wij bestelden een 1e communieshoot en Kevin deed onze kapoen spontaan lachen en ietwat later weer serieus kijken, op een heel natuurlijke manier! Onze zoon voelde hij zich meteen goed in zijn vel bij Kevin met als resultaat: fantastische foto's!! Bedankt, Kevin!! We hadden op voorhand natuurlijk kunnen weten dat deze shoot top zou zijn, want voor onze oudste zoon lieten we ook Kevin een fotoshoot doen. Top fotograaf! Top kerel!
Afgelopen weekend de fotoshoot gehad voor onze oudste zoon zijn Lentefeest bij de Teut in Zonhoven. Kevin heeft super mooie foto's van onze jongens gemaakt en hebben ze al na enkele dagen mogen ontvangen! Heel erg tevreden! Dankjewel!
Kevin was onze huwelijksfotograaf, we zijn heel blij met het prachtige resultaat! We hebben een mooie reportage van de hele dag en ook de kleine momenten wist hij perfect op beeld te pakken. Ook zijn aanwezigheid doorheen de dag hebben we heel aangenaam ervaren. Bedankt Kevin!
Wederom een zeer aangename newbornshoot laten doen voor onze dochter door Kevin. Heel tevreden van de leuke foto's maar we wisten dat dit in orde zou zijn aangezien hij de newbornshoot van ons zoontje destijds ook had gedaan.
Na een geslaagde fotoschoot met ons zoontje voor een huwelijk bruidsjongen, ook deze keer weer een op en top shoot voor zijn eerste communie. Onze zoon voelde zich ook deze keer weer helemaal op zijn gemak. Een zeer geslaagde namiddag met supermooie foto's waar we nog heel lang van gaan genieten. Heel hartelijk bedankt en zeker tot de volgende keer!
Een fantastische huwelijksfotograaf met oog voor detail! We zijn enorm tevreden over zowel de foto’s als de service voor en na het huwelijk. Een berichtje of mailtje werd altijd snel beantwoord. Dikke merci Kevin!
Buseloc vzw deed onlangs beroep op Flowtography Kevin voor het maken van een bedrijfsfotoreportage. We zijn zeer tevreden over het resultaat. Er werden zowel actiefoto's als foto's van het personeel gemaakt. We zullen deze foto's voor verschillende doeleinden kunnen gebruiken, voor op de website, social media of voor PR- en marketingdoeleinden. Met deze prachtige foto's kunnen we potentiële klanten duidelijk laten zien wat wij te bieden hebben. Kevin heeft dankzij zijn ervaring en kunde de reportage afgeleverd die wij wensten. Bedankt hiervoor!
Een super mooi resultaat na een fijne, aangename, rustige fotoshoot! We voelden meteen dat het goed kwam. Dankjewel Kevin voor de leuke ervaring en de prachtige foto's!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid