facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flowerfull

Flowerfull

Info

Flowerfull maakt kledij en accessoires voor de kleinsten onder ons. Wil je graag meer weten, kijk dan gerust eens tussen de foto's wat er mogelijk is of stuur me een berichtje!



"Firenze bloemenatelier is een klein familiebedrijf waardoor ons aanbod gering is tot eenmalige soorten boeketten/planten per dag. Wij zijn sterk gefocust om een seizoensgebonden assortiment aan onze klanten te bieden. Wij streven meer naar een wisselend, duurzaam gamma van onze producten."
Adres:
Stad: Kalmthout


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Naaiboetiek De Naaiboetiek 3 km Stoffenwinkel en mercerie. Voor bestellingen, vragen, enz... telefonisch bereikbaar.
b'Elle b'Elle 3 km Mooie winkel, heel vriendelijk, behulpzaam en oprecht personeel.
Vitrin Woman Vitrin Woman 5 km Supermooie collecties! En ook altijd heel vriendelijk geholpen!
Recensies
Snelle professionele service en heel mooi boeket voor de 80ste verjaardag van m’n moeder! Geregeld vanuit Rome, heel tevreden!
Altijd vriendelijk en levert op tijd super service !
Zeer vriendelijke eigenaresse die moeite doet om boeketten naar wens zo persoonlijk mogelijk te maken. Aanbod niet zo heel groot, maar wel gevarieerd, en tenminste geen onpersoonlijke "groencenter". Steeds goed advies en goede kwaliteit van de planten. Heel correct van prijs. Ruime openingsuren, ook op zondagvoormiddag. Ik kom hier graag shoppen!
Het ruikt er heerlijk naar verse bloemen en ook een vriendelijk persoon, zelfs bij drukte.
Mooi boeket, supersnelle levering, zeer vriendelijke bloemist.
Altijd vriendelijk en goed geholpen
Toffe bloemen. Gezellige winkel. Vriendelijke bediening.
Vriendelijke bediening,sterke bloemen
Annelies maakt haar boeketten altijd geweldig: de bloemen zijn altijd vers, de kleuren smaakvol en vrolijk en de bezorging en persoonlijke touch zijn onberispelijk. Ze zorgt voor haar klanten en communiceert snel en efficiënt. Ik zal in de toekomst voor al mijn bloemenbehoeften bij haar blijven terugkomen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid