facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Florya

Adres: Weg naar Zwartberg 153, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: +3289843773
Stad: Houthalen
Route: Weg naar Zwartberg 153
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: Florya houthalen menu, Kebab Houthalen centrum, Florya weg naar Zwartberg, Florya take away, Eethuis Florya, Florya menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Döner Kebab Bahri Döner Kebab Bahri 7 km Super lekker en echt de liefste, tofste en meest vriendelijke en behulpzame mensen in...
Recensies
Rijst met kebab besteld, rijst was hard. Geen olie of dergelijke aan toegevoegd. Werd warm gehouden en was nu krokant en droog. Half pikante saus had een zoete smaak ;/ niet mijn ding. Het vlees vond ik persoonlijk ook niet lekker, had een zoete smaak denk ik. De bediening was vroeger vond ik beter. Nu wat nors, niet echt klantvriendelijk.
Jammer dat ik een ster moet geven! Broodje kebab groot met knoflooksaus op de kaart 10,50€ 11,00€ moeten betalenzegt ie nog! Ouder kaart nieuwe prijs nog niet op ik dacht prima als maar de kebab het geld waard is...was ik naar de mac gegaan!! Toen ik thuis kom saus zoeken geen saus maar knoflook boter,nog gebeld dat ik geen saus bij had maar die een zei collega zo terug bellen! Zelf nog terug moet bellen en beweer ze dat op camera knoflook saus bij zat.ik zei nee! Anders bel ik niet over. Volgende keer meneer krijg saus en kebab van mij! Volgende Wat? Babah met allen negatieve berichten kom toch niemand meer dan 1 keer binnen.... of...ik toch wel zelf dag Speciale dieetwensen: Gewoon niet eten hahaha!
Een 1 ster is zelfs al te veel. 2 kebabs besteld voor 25 euro!? Naast de veel te dure prijs, was het eten ook 1,5 uur te laat. Als je de zaak belt zeggen ze dat het er bijna is maar dit is totaal niet waar. Ook tijdens het bellen werden we onderbroken en bleef hij praten met andere klanten ? die aan het praten waren met hem in het echt? Dikke nul!
Op dit moment gesloten terwijl er op de website staat dat het open is. :Eten: 4/5
We schrokken ons een hoedje ! 22 euro voor twee broodjes, één klein en één groot ! Schandelijk duur ! Dit is echt de laatste keer geweest. Het was lekker maar de broodjes zoveel duurder maken......bedankt ! Er zijn nog andere opties ins de buurt !
Goed eten maar gaat heel traag en de take away is koud en duurt heel lang. Sfeer is er niet echtEten: 4/5
Super leuke tent, met een leuke eigenaresse. Vandaag opening van het terras. Ons plan was om af te halen, maar deze dame nodigde ons uit om op het terras te eten. Snel ons gezelschap opgehaald van park hengelhoef en voortreffelijk gegeten. Mega porties voor weinig geld die goed smaken. Een aanrader voor iedereen die hier in de buurt is!!
Bijna 2 uur moeten wachten op het eten die ik vervolgens nog altijd niet heb gekregen. Bellen heeft geen nut want je verstaat ze totaal niet en ze hebben geen begrip voor wat je te zeggen hebt. 3 keer gebeld en ze zeggen 3 keer op nieuw nog 10 minuten.
Zoooo lekkerrrr! Een uitgebreide menukaart met ook een kidsbox met kip kebab of frikandel of kipnuggets, goed gevulde borden met de lekkerste grillgerechten én echte Italiaanse pizza's!! Aanrader tijdens je verblijf in Hengelhoef ze bezorgen daar ook!
Broodjes niet opgewarmd dus was heel slap en koud, amper vlees ertussen en bijbetaald voor kaas maar niet gekregen. De man die kwam leveren laat het eten gewoon voor mijn vriend vallen nog voor hij het aan kon nemen. Het gaat hier van kwaad naar erger. Echt schandalig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid