facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Floriste Sonja

Floriste Sonja

Info

Floriste Sonja is een charmante bloemenwinkel in het hartje van Blankenberge waar je terecht kan voor verse, kwalitatieve snijbloemen, bloemstukjes, binnen- en buitenplanten en leuke decoratie.

Adres: Langestraat 15, 8370 Blankenberge
Telefoonnummer: +32 50 41 20 14
Stad: Blankenberge
Route: Langestraat 15
Postcode: 8370



op zoek naar gerelateerd: Bloemenwinkel Kerkstraat Blankenberge, Bloemen Sonja Blankenberge openingsuren, Bloemenwinkel Wenduine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Fleur Café Fleur 118 meter Caraibians & Reggaetone Santa Fe cafe met fiets-weekends,zr gemengd cliënteel &am...
T Groeit & 't Bloeit T Groeit & 't Bloeit 1 km Onze winkel biedt een groot assortiment van bloemen, planten en decoratie.
De Duindistel De Duindistel 1 km Vriendelijke verkoopster en alles aan schappelijke prijzen
Recensies
Mooi verzorgde plantjes voor binnen en buiten . Sonja maakt prachtige boeketten en je hebt er weken geniet van . Top adres !
Zeer mooi bouquet bloemen met veel variatie aan soorten bloemen waardoor ik een kleurrijk, volumineus bouquetje kreeg voor een mooie prijs! Prijs-kwaliteit is top! Ook zeer vriendelijk personeel die luistert naar wat je wilt : Ik kom zeker terug!
Last minute besteld en prachtig stuk op de kersttafel! Dankjewel
Afgelopen zaterdag voor de 1e keer hier een zeer mooi "wildboeket" gekocht voor een vriendin, aangezien ik hier op vakantie ben. Spijtig genoeg geen foto genomen, maar het was een zeer vol, fleurig boeket met liefde samengesteld. Het viel me direct op dat de uitbaatster met liefde voor het vak haar werk doet en dat uit zich in de samenstelling van een boeket. Hier zal ik met plezier terugkomen wanneer de gelegenheid zich voordoet!
Sonja is echt fantastisch. Ze heeft ons echt uit de nood gehaald met een waaier van prachtige bloemen, alle soorten groen en een arsenaal aan kleine vaasjes. Het diner 200 man voor het huwelijk van onze dochter zou doorgaan op het strand maar moest op de valreep naar een andere locatie doorgaan omwille van een fikse storm. Dankzij Sonja hebben we van de zaal een fantastische bloementuin kunnen maken. Een aanrader!
Altijd Top service en de nodige uitleg voor je planten te verzorgen!!!
Altijd goed beholpen en verzorgd.
Altijd vriendelijk, behulpzaam, eerlijke prijzen en mooie planten! Beste bloemiste van blankenberge!! Staat je altijd bij met raad en daad! Ik zou iedereen aanraden daar te gaan voor je bloemen of planten. Boeket vorige keer twee weken kunnen bewaren!!! Andere bloemisten zouden er een voorbeeld aan kunne nemen. Ga geen namen noemen Groetjes en doe zo verder!!!
Mooie bloemenwinkel met ruim aanbod snijbloemen. Er worden ook vazen verkocht tegen schappelijke prijzen.
Mooie bloemen en planten,en zeer vriendelijk en geven goede informatie over het houden van plantjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid