facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor florist jan

florist jan

Info

Bloemen altijd en overal !



"Al meer dan 30 jaar delen wij onze passie voor bloemen en planten zowel bij je thuis, op je bureau, als op je event. Of het nu om een geboorte, trouwfeest of bedrijfsfeest gaat, we verzorgen ieder project op maat met oog voor budget en verwachting tot in het kleinste detail.Sinds 1988 staan wij voor:- Een opmerkelijke topkwaliteit- Een onberispelijke service- Een passie voor originaliteit en perfectie- En een luisterend oor naar jullie totaal project"
Adres: molenstraat 140, 9900 Eekloo, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 093780616
eb.najtsirolf@ofni
Stad: Eekloo
Route: molenstraat 140
Postcode: 9900



op zoek naar gerelateerd: florist jan openingstijden, bloemen eeklo molenstraat, bloemen de jaeger eeklo, bloemen de jaeger eeklo openingsuren, bloemenwinkel eeklo, bloemenhal eeklo, boekee eeklo, bloemen de jaegher eeklo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Doopsuiker Kiekeboe Doopsuiker Kiekeboe 2 km Heel vriendelijke bediening, originele ideeën voor doopsuiker snoeptaarten voor elke...
Recensies
Zeer mooie bloemen De eigenaar weet zeker waar hij mee bezig Is Prijzig dat wel Maar je krijgt wel een top product
Gevarieerd assortiment van dagverse bloemen. Ruime keuze .
Super vriendelijk. En topkwaliteit bloemen en service.
Prachtige bloem boeketten! het ideale geschenk, geleverd met een glimlach en top communicatie.
Vriendelijke bediening, super verse bloemen en ook specialere, ook veel keuze
Zeer goede service en heel vriendelijk! Ze denken mee om jou, de best passende bloemen voor jouw gelegenheid te bezorgen.
Professionele service en correcte opvolging! Van een boeket bloemen tot unieke planten voor op kantoor, wij zijn geholpen en zeer content. Een echte aanrader! Bedankt Jan!
mijn bruidsboeket was precies zoals ik het me had voorgesteld het was een topper, goede service ,ik kon niet beter wensen ,geheel volgens mijn wens ,Martine weet hoe ze een bruidje kan tevreden stellen !
Reeds enkele jaren meer dan tevreden klant, van boeket tot aankledingen van feesten en evenementen. Altijd tot in de puntjes verzorgd door Florist Jan.
Altijd vriendelijke ontvangst...deze keer iets minder keuze... magnoliatakken, wilgenkatjes en witte lelies. Dit werd samengesteld met hulp van de Lady off the house. Prachtig boeket! Wel prijzig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid