facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Floreal Colline de Rabais

Floreal Colline de Rabais

Info

Gezellige camping met verwarmd buitenbad,winkel,gratis wifi,taverne,speeltuin en animatie. Nederlands sprekende beheerders en een prachtige omgeving.

Geschiedenis

De camping:
De uitgestrekte camping Colline de Rabais maakt deel uit van een 80 ha. groot recreatiedomein en ligt midden in de bossen van de Gaume, met uitzicht over de heuvels en dalen.

Waarom camping Colline de Rabais?

Op de camping is een restaurant met bar en frituur en ook afhaalmaaltijden. Er is een gezellig terras en een speeltuin waar de kleinsten zich heerlijk kunnen uitleven. De winkel is net klaar waar u vers brood kunt halen en andere levensmiddelen.
Tijdens de schoolvakanties zorgt een enthousiast animatieteam voor een uitgebreid recreatieprogramma.
Er is een buitenbad (niet verwarmd) en gratis wifi over de gehele camping.
Daarnaast organiseert een professioneel bedrijf dagelijks verschillende buitensport en outdoor activiteiten vanaf de camping. Ideale bestemming voor een midweek of weekendje weg.
Ook honden zijn welkom op de camping mits aangelijnd.

Adres: Clos des Horles 1, 6760 Virton
Telefoonnummer: 063422177
Stad: Virton
Route: Clos des Horles 1
Postcode: 6760


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00
Zondag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: colline de rabais zoover, adres camping colline de rabais, colline de rabais facebook, camping colline de rabais review, colline de rabais review, camping ardennen, camping vallee de rabais virton, campings floreal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Confrérie Royale des Zigomars Confrérie Royale des Zigomars 3 km Was gesloten als wij er passerende maar wel een leuke stopplaats. Zeker een aanrader.
Recensies
Eigenaren hebben te veel hooi op hun vork genomen. Misschien dachten ze om rustig nog ouder te worden door zo goed als niets te doen maar dan hadden ze niet zo’n camping moeten kopen. Met zo veel klanten die nu geen waar voor hun geld krijgen. De winkel gaat dicht wanneer t uitkomt net zoals de eetgelegenheid. Als er wat van gezegd word word je weg gebonjourd. Als er ooit een controle komt op alles zal blijken dat niets voldoet aan de eisen. Waardeloos deze camping laat het beleid over aan andere die er wel zin in hebben inplaats van een ouder echtpaar wat alleen maar loopt te klagen dat het te druk is. Mensen bezint voor gij begint en zoek alstublieft verder naar een klantvriendelijke camping. En ga niet naar deze horror camping waar ze alleen aan eigen belang denken. Deze mensen zijn niet geschikt om een camping te runnen.
Nog nooit zo’n slechte camping gezien… bij aankomst is de receptie dicht omdat “het middag is”. Vervolgens wordt je weg gestuurd bij het lege restaurant de hele avond omdat je niet hebt gereserveerd. Als je er wat van zegt wordt je weg gebonjourd of krijg je een slecht excuus. Een overlast aan vliegen en wespen door alle overvolle vuilnisbakken. Waardeloze camping. Niet aan te raden
Ik ben er jaren achter elkaar geweest nog in de periode dat Jitske en Peter de camping beheerde en het beviel keer op keer. Mooie grote speelweide voor de kinderen en vooral heel overzichtelijk opgebouwd. Je kan je kind niet kwijtraken op deze camping. Andersom kan het kind ook niet verdwalen. : Aanrader? Jazeker!
Augustus 2022 geweest, prima camping om met kinderen te staan. Camping wordt gerenoveerd waarvan 2 van de 3 toilet gebouwen klaar zijn. Nieuwe accomodaties zijn schoon en lekker warm water. Personeel is vriendelijk en het restaurant is prima, zelden op een camping zo lekker gegeten.Service: 5/5
leuke camping ruime plaatsen sanitair van wel veroudert maar wordt vernieuwd .leuk zwembad en leuke speeltuin en erg leuke animatie voor de kinderen.De omgeving voor leuke uitstapjes valt tegen weinig te doen.Maar leuk voor mensen met kleine kinderen die ook een beetje van rust houden
Mooie rustige camping met grote plaatsen. Veel leuke dingen te doen voor kinderen en 2 mooie nieuwe speeltuinen. Sanitair wordt regelmatig schoongemaakt en ook wanneer het druk is, zijn de douches nog steeds warm. Andere reviews over onvriendelijk personeel herken ik helemaal niet. Wat een fijn team!
Slechte camping om de volgende redenen: Het restaurant kan drukte niet aan. Weinig animatie. Klein, ondiep zwembad. Bij vertrek worden er onterecht kosten €95,- voor de eindschoonmaak van de stacaravan in rekening gebracht. Onvriendelijke en onredelijke eigenaar.Kamers: 1/5
Leuke tijd gehad met z'n tweetjes op deze camping in een hele fijne Serengeti tent via Vacansoleil. Gezellige camping met veel Nederlandse gezinnen. Zwembad is wat aan de kleine kant voor het aantal zwembadgasten! Fijne uitvalsbasis om de mooie omgeving te verkennen, o.a.: kasteel van Bouillon, Metz, Luxemburg-stad en Grotten van Han. Je kunt er ook mooi fietsen en mountainbike, hoewel dit wel zwaar is vanwege de hoogteverschillen.
Erg klant onvriendelijk!! Als je eten besteld op het terras als jongeren en je gewoon gedraagt, dan word je alsnog weg gestuurd met als reden dat je niet gereserveerd heb terwijl het hele terras leeg is. Niet aan te raden!!
Overzichtelijke camping, waarbij de ronde opstelling voor de campeerplekken zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Wij zaten in een ingerichte Serengeti tent van Vacansoleil. De tenten zijn vrij nieuw en goed ingericht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid