facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Florabel

Florabel

Info

Florabel: Speciaalzaak voor gelegenheidsbloemwerk & -ballonnen. Huwelijk, rouwwerk, kerk- & feestzaalversiering, babyborrel, verjaardagen, bedrijfsfeest,..



"Bloemen & Planten - Ballonnen - Decoratie Winkel & Feesten - Ook open op afspraak"
Adres: Bloemenstraat 6 B, 9420 Erondegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0486161623
Stad: Erondegem
Route: Bloemenstraat 6 B
Postcode: 9420



op zoek naar gerelateerd: Bloemen aan huis Erpe Mere, Florabel Facebook, Bloemenwinkel Oordegem, Bloemen Lede
Recensies
Bedankt Natasha! Super!
Welke sfeer voor je feest je ook in je hoofd hebt, ze tovert het uit haar mouw met bloemen en ballonnen! En van haar boeketten heb je heel lang geniet!
2 bloemstukken besteld voor Allerheiligen , bij afhaling was het ene stukje duurder dan afgesproken en uiteindelijk was dat nog niet eens goed opgevuld. Beetje jammer. De oudere dame die de betaling regelde was wel heel vriendelijk!
Sfeervolle winkel en topadvies gekregen. Dank je
Ik bestel al enkele jaren met volle tevredenheid mijn kerkhof bloemstukken bij Florabel. Bij mijn keuze en twijfel stuurt Natacha me deskundig bij tot een prachtig resultaat. Dank Natacha en geniet van je welverdiend verlof.
Ook dit jaar voor Allerheiligen twee topstukken gekregen. Heel mooi, opgemaakt zoals gevraagd en niet duur. Topservice!!
Niet alleen de bloemen & ballonnen maar ook de goedlachse Natascha tovert automatisch een glimlach op je gezicht! Mooie winkel en altijd bereid om mee te denken.
Veel keuze en mooie dingen
Van myn collega een super leuk geschenkje gekregen voor myn dochter haar communie .heel origineel
Zeer vriendelijk, altijd alles naar wens uitgevoerd. Top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid