facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Floor-Depot

Floor-Depot
Adres: Staatsbaan 2, 9870 Zulte, België
Telefoonnummer: 0473 68 72 34
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Zulte
Route: Staatsbaan
Huisnummer: 2
Postcode: 9870


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 13:00–18:00
woensdag: 13:00–18:00
donderdag: 13:00–18:00
vrijdag: 13:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stock-Depot Stock-Depot 93 meter Toffe grote winkel met allerlei leuke artikelen voor je huis en tuin op te vrolijken!...
Goudwisselkantoor Zulte Goudwisselkantoor Zulte 1 km Dit is de tweede keer dat ik naar deze plek ben geweest, nooit meer, incompetent pers...
Recensies
Top service! Wij hadden een offerte aangevraagd voor een vloer, maar achteraf bleek er niet meer voldoende stock te zijn van deze vloer. Aangezien we ver wonen was het niet mogelijk om regelmatig naar Floor-Depot te gaan. Echter, het team van Floor-Depot heeft ons uitstekend verder geholpen door mee te zoeken naar alternatieve vloeren die voldeden aan onze eisen en budget waardoor we toch nog de perfecte vloer hebben kunnen vinden voor onze woning. Dus ik raad Floor-Depot zeker aan voor hun dienstverlening, maar ook hun groot aanbod van vloeren en zeer goede acties/promoties!
Zeer goed geholpen geweest. Onze laminaat moest naar Finland verscheept worden, op voorhand prijs daarvoor kunnen krijgen.nSupergoede opvolging en communicatie, echt top!
Snelle en complexe hulp, grote keuze aan vloeren en extra apparatuur. Kwaliteit van producten met betrekking tot de prijs. Ik ben erg blij met de samenwerking met Floor Depot. Als ik kon, zou ik meer sterren geven, maar er is een limiet van slechts vijf : Ik kan het met het volste vertrouwen aanbevelen.
Bien reçu ma commande, livraison a domicile. Beau parquet de bonne qualité , bien protegé pour le transport , tres bonne communication avec le vendeur , bonne transaction , prix intéressants, je recommade sans problemennGoed ontvangen mijn bestelling, thuisbezorging. Prachtig parket van goede kwaliteit, goed beschermd voor transport, zeer goede communicatie met de verkoper, goede transactie, interessante prijzennIk raad zonder problemen aan.
Wij hebben een geweldige vloer hier besteld en gekregen. Fijn optijd op de afgesproken dag geleverd waarna we hem zijn gaan leggen. Het is een prachtige vloer geworden van super kwaliteit die zich eenvoudig liet leggen. ontzettend blij en trots met deze vloer die we bij dit zeer goede bedrijf hebbenweten te bemachtigen. Ik kan dit bedrijf van ganser harte aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid