facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flinckheuvel

Flinckheuvel

Info

Deze oude en majestueuze hoeve is een onderdeel van het historische kasteel van ’s Gravenwezel, dat onder monumentenzorg valt. Een exclusief adres.

Geschiedenis

Deze oude en majestueuze hoeve is een onderdeel van het historische kasteel van ’s Gravenwezel, dat onder monumentenzorg valt.

Flinckheuvel is een exclusief adres voor al uw recepties, feesten en banketten. U wordt hier in een dromerige en sfeervolle omgeving culinair verwend met grote creativiteit. Seminars en congressen worden hier omringd met grote zorg en hedendaagse faciliteiten.

Adres: St jobsteenweg 25, 2970 Schilde
Telefoonnummer: +32(0)3 685 13 13
Stad: Schilde
Route: St jobsteenweg 25
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: Trouwzaal Schilde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GML events GML events 4 km verhuur en verkoop van licht en geluidsinstallaties verhuur van feestmaterialen en dj...
Recensies
Geweldig trouwfeest gehad daar. Leuke locatie lekker eten, alsook goede service.
Onze winter wedding bij Flinckheuvel in december ‘22 was perfect. De locatie, een knap gerestaureerde hoeve adhv Axel Vervoordt, is op zich al prachtig. Maar met kerstlichtjes, kaarsen, fakkels en een haardvuur is het helemaal af. Dan het personeel. Ongelooflijk vriendelijk, behulpzaam, professioneel en ze doen er alles aan om eventuele stress te uit handen te nemen. De organisatie en het eten was áf, mijn briefing decoratie, tafelzetting, tijdslijn, dieetrestricties waren stipt opgevolgd. We krijgen nog steeds complimenten over onze trouw en dat is zéker dankzij de lieve mensen van Flinckheuvel. Ik zou alles zo opnieuw doen!
Zeer aangename uitbaters mooi decor en prima golfclub
Ons evenement gaat elders plaats vinden toch krijg je hier zeer snel een vriendelijke en gedetailleerde info. Ze nemen echt de tijd voor mogelijks aanstaande evenementen. Bedankt Julie voor alle info!
Geen lekker dessert. Iedereen had pikogen en een schorre keel wegens vuurkorven buiten waarvan de rook continu in de zaal kwam. Deuren mochten niet open en in get danszaaltje dat veel te Klein was syond idereen te dansen zonder mondmasker@ Dit alles in hevige coronatijden! .
Speciaal naar daar gereden op een werkdag om de locatie te bekijken voor ons huwelijk. Eenmaal daar wisten ze ons te zeggen dat de persoon waar we een afspraak mee hadden er niet was. Bon, ze bellen hem op, hij heeft geen idee wie we zijn en over welke afspraak het gaat. Lang verhaal kort: door een vergissing in zijn agenda was hij de afspraak vergeten. Kan gebeuren, maar je moet je maar voorstellen dat dit op de effectieve trouwdag voorkomt. Het komt ook niet positief over als er daar nog een andere klant staat te praten over het feit dat dit 'de zoveelste keer is' terwijl het personeel chaotisch rond belt. Geen goede eerste indruk en een nee van ons voor deze locatie!
Fantastishe locatie en suppervriendelik
Zeer mooie event locatie voor kleinere gelegenheden. Heeft een eigen parking die is afgescheiden van het feest gedeelte
Heel mooie lokatie om een feest te geven. Je kon opnieuw van het buffet eten dat zeer verzorgd was. Heel mooie tuin decoratie gezien.
Prachtige locatie voor feesten. Heel gezellig. Meerdere ruimtes zodat je tijdens een feest bijvoorbeeld wat rust kunt zoeken in het salon of buiten. Prima bediening, lekker eten. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid