facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flexchair & Equipilates Studio by Equiphys

Flexchair & Equipilates Studio by Equiphys

Info

Equipilates, core stability, flexchair, ruiter-analyse. Verbeter je houding en techniek door bewust te worden van de sterkte en zwaktes van je lichaam.



"Eigen productie en ontwikkeling"
Adres: Damstraat 21A, 9850 Nevele
Telefoonnummer: 0479230059
Stad: Nevele
Route: Damstraat 21A
Postcode: 9850



op zoek naar gerelateerd: Zit training paard, Zitlessen paardrijden, Joker zitles, Joker paard, Paarden simulator prijs
Recensies
Goede ervaring met Wim en Ineke en de Flexchair. Goede afwisseling voor mijn rug tijdens actief zitten en staan achter het bureau. Fijn dat ik de chair eerst een maand mocht uitproberen zonder kosten in rekening te brengen.
Ik heb een maand geleden een flexchair gekocht ivm het vele thuis werken. Het is een zeer degelijk product, met een voorzover ik kan overzien unieke ‘instabiliteit’, zonder dat je constant het idee hebt om te vallen. Je zit snel onbewust actief, en je kan verschillende houdingen aannemen. Ik heb het achterover leunen in mijn stoel nog niet gemist. Afstelling van bureau is wel relevant: je zit wat hoger, dus bureau moet ook wat hoger staan. Mooie Nederlandse vinding vanuit de fysiotherapie ontwikkeld voor behandeling en training, maar die ook voor kantoorwerkers volgens mij een erg goed effect op de rug heeft.
Als administratiekantoor doen wij veel en lang zittend onze werkzaamheden. Wij kennen de onderneming Flexchair al enkele jaren en zijn overtuigd geraakt van dit mooie product. Bij ons op kantoor in Vlaardingen zijn alle werkplekken uitgerust met een Flexchair. De werknemers die er op zitten willen niet anders meer. Je merkt vrij snel wat de stoel voor je rug doet. Je zit ongemerkt toch te bewegen op je plek en dat is goed voor je. Als we even op een andere stoel zitten dan voel je dat verschil meteen. Als eigenaren werken we ook regelmatig vanuit huis en daar hebben we ook een Flexchair in gebruik. Kortom je kunt gerust stellen dat we zeer enthousiast over de Flexchair zijn en dat we dit product iedereen kunnen aanraden.
Na het vastzetten van mijn rug ben ik de flexchair gaan gebruiken bij mijn werk als schoonheidsspecialiste. Ik merkte dat mijn spieren steeds steviger werden en dat ik minder pijn kreeg. Mij krijg je niet meer op een vaste tabouret. Heel blij mee. Bedankt Ineke en Willem voor het goede advies en service.
Ik ben heel erg tevreden over de levering, voorlichting en service van Wim en Ineke Don m.b.t. de flexchairs. Ik kreeg eerst stoelen op proef met goede voorlichting omtrent gebruik, daarna de bestelde stoelen netjes cf. afspraak geleverd en bezorgd. Heel fijne mensen!!!! Gr. Anton en Caroline van der Linde
Ik ben zeer tevreden over de aangeschafte flexchair, het heeft een zeer positieve uitwerking op mijn rug. Ook de service en klantgerichtheid van dit bedrijf verdient een dikke tien!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid