facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fleurs Anne Duchâteau Europe

Fleurs Anne Duchâteau Europe
Adres: Av. G. E. Lebon, 175, 1150 Sint-Pieters-Woluwe
Telefoonnummer: 0800 96906
Stad: Woluwé-Saint-Pierre
Route: Av. G. E. Lebon, 175
Postcode: 1150


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 08:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Fleuriste Uccle, Botanica Fleuriste, Fleuristes Bruxelles, Bouquet de rose rouge Bruxelles
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Het mooiste boeket kreeg ik vandaag toen ik mijn gezin ging ophalen van het vliegveld
Extreem onbeschofte eigenaars. Extreem dure bloemen. Beste eigenaars, ik zou me beledigd moeten voelen dat u me beticht van geen klant zijn, want ik heb wel degelijk en meermaals bloemen/decoratie bij u gekocht. Ik ben al verder geholpen door zowel het personeel dat overigens zeer vriendelijk en behulpzaam is, daar valt niets op aan te merken en door de eigenaren. Indien u wenst, haal ik met veel plezier mijn uitgaven erbij, dan weet iedereen ook meteen over welke bedragen het gaat. Laat ik me daarnaast excuseren: de eigenares valt weinig te verwijten en liet inderdaad toe één van haar parkeerplaatsen voor één uur te gebruiken er zijn er behoorlijk wat. Later werden we echter uitgekafferd door de eigenaar, begeleid met enkele obscure handgebaren. Terwijl ik probeerde uit te leggen dat ik op voorhand ben gaan vragen of het mogelijk was de parkeerplaats voor één miezerig uur te gebruiken, kreeg ik enkel een deur in mijn gezicht gegooid. Geen beleefd gesprek. Zo laat ik me echt niet behandelen, zeker niet nadat ik al meermaals aankopen heb gedaan in uw winkel. Het blijkt echter wel mogelijk te zijn me op een beleefde manier te antwoorden als we de manier waarop jullie anderen behandelen online zetten, waarna u de realiteit nog probeert te verdraaien. Als klant verwacht ik meer respect. Ik ben trouwens niet de enige klant die ontzet is over de onbeschoftheid van de eigenaar zie andere reviews of de prijs van de producten. Aangezien ik een buur was, vond ik het vanzelfsprekend mijn aankopen in deze winkel te doen, ookal zijn ze wat aan de prijzige kant. Goede buren steunen elkaar, toch? Maar daar mag dan wel een vriendelijke dienstverlening tegenover staan. In plaats van de schuld in mijn schoenen te schuiven, zou u beter vragen aan dat "lid van uw team" om klanten wat vriendelijker te benaderen. Ik heb het recht als klant om me uit te spreken over een onvriendelijke behandeling. Het is aan u als eigenaar om het imago van uw winkel op te krikken door te werken aan de klantvriendelijkheid van het HELE team.
Snelle, stippe en betrouwbare dienst
Zeer mooie, deels bijzondere bloemen. De prijs is niet per se goedkoop maar wel heel mooi! Hele fijne, flexibele en kundige medewerkers die alles perfect klaarmaken. Als ik het me goed herinner waren er ook cadeausets.
Heel erg tevreden. Boeket besteld voor moederdag, ze was er erg blij mee: prachtige bloemen goed gesloten, net voor bezorging gebeld. En besteld de dag voordat ik specificeer. Ik raad het ten zeerste aan?
Op 17 maart 3033 een prachtig boeket ontvangen dat door een vriend en telefonisch was besteld. De compositie was magisch en de bloemen heel fris.
Zonde voor het beroep van bloemist!!! De bloemen zijn absoluut niet vers!! Bovendien, als mij de prijs op een niet-drukke en agressieve manier wordt verteld, bovendien is de hygiëne van de winkel meer dan betreurenswaardig, zelfs het trottoir is schoner dan de vloer van de winkel, ik raad ten zeerste aan om ook deze winkel te ontvluchten voor de prijs van bloemen die van eenvoudig tot dubbel gaan in vergelijking met andere bloemisten dan met het gedrag van de service. Een winkel om te sluiten.
Eeuwige roos besteld uit Canada voor de verjaardag van mijn oma in BXL. Tijdige levering in mooie verpakking met gepersonaliseerde tekst. Onberispelijke service. Snelle reactie toen ik contact met ze opnam.
Als je een echte bloemist nodig hebt, hier is het! Gemakkelijke communicatie, ze begreep precies wat ik wilde en uiteindelijk kreeg ik het perfecte bruidsboeket, precies zoals ik had gedroomd! Ik kom graag bij je terug! Bedankt!
Professionele en competente service ter gelegenheid van onze bruiloft. De offerte was duidelijk en aangepast aan onze wensen en ons budget. Het bruidsboeket was prachtig en de centerpieces mooi en verfijnd. Bedankt dat je onze dag zo goed hebt laten bloeien!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid