facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fleurdethé

Fleurdethé

Info

Fleur de Thé
Rue de Lannoy,22 à Pecq

MAISON DE THÉ
Thés natures
Thés aromatisés
Accessoires autour du thé
Coffret de de thés

FLEURISTE
Bouquet du jour
Plantes
Décoration



"Fleur de Thé est une maison de thé avec une partie fleuriste.Gamme de thé aromatisés et d'origine principalement BioInfusions et herboristeAccessoires autour du théBouquet du jourPlantes vertes dépolluantes"
Adres: Rue de Lannoy 22, 7740 Pecq
Telefoonnummer: +687989994
Stad: Pecq
Route: Rue de Lannoy 22
Postcode: 7740



op zoek naar gerelateerd: Fleur THE, Maison de THE, Fruisane Maison
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A FLEURS DE POT A FLEURS DE POT 395 meter Bloemist ontdekte voor een ongelukkige en last-minute gelegenheid, de bloemist was ze...
Recensies
Zodra je binnenkomt... rustgevende plek... zen. De receptie lacht. Luisteren naar ons. Rustig. Met prachtige creaties en veel goed advies. Plezier hebben. Of voor een cadeau-idee... je bent bij ons aan het juiste adres. Echte producten en een betaalbare prijs. Ik heb net de zelfgemaakte Bourbon Vanilla Roiboos gekocht. En het is te goed!! Dankjewel !!
Uitzonderlijke theesoorten, voortreffelijke creaties die de een meer doen verlangen dan de ander. Manon zorgt goed voor haar klanten! De sfeer is warm. Dankjewel !
Fleur de Thé wordt als eerste welkom geheten door Manon <3 Als het om thee gaat, staat advies altijd bovenaan! mijn kleine favoriet is Miam witte thee...een lichte thee die je vanaf het ontbijt uitnodigt om te reizen! Aan de bloemenkant...altijd hele mooie boeketten en super originele planten! Bedankt om te bestaan! :-
Ontdek tussen een reis door smaken en geuren een wereld van zoetigheden en schoonheden, een gevoel van welzijn bij het binnendringen van de winkel, een warm en welwillend onthaal, gedegen advies. En thuis blijven de geneugten van thee en andere je reizen. Lang leve deze prachtige omgeving!!!!
Hele leuke winkel, een grote keuze aan theeën en accessoires voor de bediening, het advies is top. Ook mooie boeketten en groene planten.. Met een proeverij van thee bij binnenkomst, super leuk!
Manon is zo warm dat ze je zal begeleiden in je keuze. Alles is mooi en zorgt ervoor dat je alles wilt kopen! Juichen
Geweldige winkel, kwaliteitsproducten! Manon weet er alles van en kan u adviseren! Een klein cocooning of dynamisch moment, om op te warmen of af te koelen, fruit, exotisme, vol wonderen om te ontdekken!!
De winkel is zo mooi, we zouden er uren doorbrengen en de eigenaar is een liefde
Geweldig welkom en zeer goed advies! Er is een grote verscheidenheid aan producten! Een geweldige plek om mooie milieuvriendelijke geschenken te vinden!
Een reis tussen smaken Manon, een gepassioneerd en warm persoon, ze zal je begeleiden en weet hoe ze je kan helpen kiezen wat je leuk vindt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid