facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fleur's pet shop

Fleur's pet shop

Info

Speciaalzaak Voor de Vacht en Voeding van hond en kat.



"Wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke hondenvoeding, kattenvoeding en snacks.U kan zowel online terecht, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel te Aartselaar.Het lichaam van het dier functioneert optimaal als het ‘levend voedsel’ krijgt. Onder levend voedsel voor carnivoren verstaan we vers spiervlees, rauwe botten, vers orgaanvlees en verse groenten.Als je kiest voor rauwe vleesvoeding, kies je voor voeding die past bij het verteringsstysteem van een opportunistische carnivoor vleeseter zoals een hond en kat. We leveren ook aan huis. Het transport van de diepvriesvoeding gebeurd in een koelwagen"
Adres: Laar 13, 2630 Aartselaar
Telefoonnummer: 0474629295
Stad: Aartselaar
Route: Laar 13
Postcode: 2630



op zoek naar gerelateerd: kivo kopen belgie, vers vlees hond west vlaanderen, carnibest kopen, kivo compleet vers vlees, kvv hondenvoer waar te koop, versvoeraanhuis, hondentrimsalon fleur, kivo petfood online bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenspeciaalzaak De Pauw Dierenspeciaalzaak De Pauw 1 km Ben er gisteren geweest. Ik vroeg om hulp voor een nieuw bandje. Kwam. Direct helpen ...
Recensies
Ik raad deze shop 100% aan voor de aankoop van uw dierenproducten. Ik was hier 2 jaar klant, en heb niks te klagen. Wij moesten maandelijks 10kg rauwvlees kopen voor ons diabeteskatje. Altijd goed geholpen, op tijd geleverd en mooi op temperatuur. Jammer genoeg is mijn katje overleden, en hoeven we geen gebruik meer te maken van jullie diensten. Maar in het geval van wel, ben ik sws terug klant! Bedankt voor de inzet!
Top service, correcte levering, goede prijzen, veel voorraad. Onze viervoeters zijn fan!
Vriendelijk personeel, heel hulpvaardig; bij grotere bestelling diepvries eten wordt er aan huis geleverd wat super handig is voor mij
Wij bestellen er maandelijks hondenvoedsel diepvries om zelf af te halen en dit loopt telkens probleemloos. Webshop wordt goed onderhouden en het personeel is behulpzaam en correct.
SUPER SUPER KLANT VRIENDELIJK. STEEDS ALLES VERS EN VERZORGD VERPAKT. HEEL GROTE KEUZE VAN VOEDING EN SNACKS.
Dit noem ik nog eens een bedrijf met vooruitgang. Vriendelijk , efficiënt en nadenkend. brokken besteld maar momenteel niet in voorraad , hetzelfde merk geleverd maar met een ander smaakje dit is mee nadenken° Knap werk en als beloning voor jullie service een vaste klant erbij.
Een vriendelijke en gepassioneerde eigenaar. Een fijne selectie honden- en kattenvoer, andere verzorgingsproducten en accessoires van hoge kwaliteit. Eerlijke prijzen. Een gedetailleerde webshop. Een bezorgservice met eigen auto vrieswagen of levering via pakketjesdienst. Informatieve tips op de homepage over voedingsadvies, FAQs, beginnersinformatie en nog veel meer.
Topzaak , vriendelijk en een ruime keuze aan dierenvoeding vd beste kwaliteit. Ook altijd goede raad over elk ras .
Roxanne doet haar best. Goede producten, betere kwaliteit dan wat je meestal elders vindt. Ook "verse" koekjes die mijn honden héérlijk vinden. Soms moet je een keertje meer gaan, wanneer iets niet op voorraad is ..maar dat vinden de hondjes niet erg. Dan hebben we weer wat anders mee en nog extra's ..
Ben binnen geweest in de winkel heb 2 keer een goeiedag gezegd zonder respons ben terug naar buiten gestapt,niet klantvriendelijk!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid