facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flessengeluk

Flessengeluk

Info

Een aangrijpende en boeiende weg van afhankelijkheid naar vrijheid beschreven en beleefd met een open blik als ervaringsdeskundige en therapeute.

Adres: Trevierenlei 19, 2900 Schoten
Telefoonnummer: +32468476076
Stad: Schoten
Route: Trevierenlei 19
Postcode: 2900


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CoAct CoAct 2 km Bij CoAct geniet je een individuele begeleiding op maat door Greet Dupain die gedreve...
Mi-Time Mi-Time 5 km "Om al je zorgen los te laten en je helemaal te ontspannen, ben je van harte wel...
Recensies
Ik heb de wijncursus basis gevolgd in mei/juni 2022. Dit was een hele fijne ervaring. Het werd me in logisch opgebouwde stappen duidelijk welke elementen allemaal meespelen om wijn z'n eigenheid te verschaffen. Aan de hand van goed didactisch materiaal kreeg ik elke week steeds een beter zicht op de verschillende stappen bij het maken van wijn en wat hiermee allemaal samenhangt. Ook het proeven was bijzonder leerrijk, vaak verrassend en werd op een heel laagdrempelige manier gebracht. We hadden 3 lesgevers met goede kennis van zaken. Toch een speciale shout-out voor Patrick die met z'n uitgebreide technische kennis/expertise en z'n enthousiasme voor het vak buiten categorie valt. Aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid