facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flemmard

Flemmard

Info

We present you the world's coziest slippers.



"Flemar, les chaussons les plus cosy du monde.Nous voulions retrouver des chaussons dont on tombe amoureux, des chaussons qu’on emmène partout tant on y est attaché. Flemar c’est la nostalgie des bonnes choses.Laine d’alpaga du Pérou - 100% matériaux naturels - Production artisanale"
Adres:
Stad: Louvain-la-Neuve



op zoek naar gerelateerd: Flemmard rtbf, Flemmard Bohème
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
People's Color People's Color 469 meter Top, mooie winkel met een prachtige collectie van Zergatik en in de schoenen een mooi...
Innergic Innergic 481 meter Sharing powerful messages through simple designs. Belgian clothing brand following mi...
La Streeterie • Vintage Streetwear • Achat- Vente La Streeterie • Vintage Streetwear • Achat- ... 558 meter Zeer slechte ontvangst. Kan zeldzaam zijn, maar dat is geen excuus voor het gedrag va...
Recensies
Een prachtig project en gemotiveerde en oprechte ondernemers. De pantoffels zitten comfortabel als altijd! Het is een uitstekend product dat ik alle kille mensen aanbeveel! Ga daarheen met je ogen dicht! En iets aangenamer: het is Belgisch!
Wanneer de zachtheid van een pantoffel een glimlach tovert bij een geamputeerde prinses, hangt het gevoel van geluk af van de vriendelijkheid van het team en de kwaliteit van de pantoffels. Het volgende paar zal voor mij zijn, dat is zeker!
Zeer goede pantoffels: warm, comfortabel... Natuurlijke materialen, ecologisch verantwoord bedrijf dat zorgt voor zijn personeel. Dit onderscheidt het van wat er in supermarkten te vinden is. Aanbevelen.
Wat is er fijner dan na een lange week je Flemar pantoffels aan te trekken en het weekend goed te beginnen! Gezellig en warm, de Flemar pantoffels zijn de perfecte combinatie om deze winter af te sluiten!
Na 1 maand gebruik ben ik verplicht om in te stemmen met de duidelijk baldadige slogan van het merk: dit zijn inderdaad de gezelligste pantoffels ter wereld! Ik heb echter een fout gevonden: onze puppy verwart ze met een echte alpaca en gromt naar ze alsof er een wild dier in zijn keuken ronddoolt. Anders dan dat, raad ik voeten ten zeerste aan!
I love them heel knus en thermoregulerend met schapenwol, zacht leer een weldaad voor de voeten en zijdezacht met de kroon van alpacawol. Wat een genot om mijn voeten erin te laten glijden, vooral op blote voeten als ik eenmaal in pyjama's zit. Super kwaliteit, ik draag ze al 2 maanden elke dag en ze zijn onberispelijk! De volgende wordt ongetwijfeld Flemar, een maatje kleiner omdat de schapenwol plaats maakt voor mijn voeten. Het perfecte kerstcadeau!!! We zullen volgende kerst zien of dit paar aan vervanging toe is jonge ondernemers en ambachtslieden met een menselijk project pfff, ik steun
5 sterren service! Van begin tot eind doet het Flemar-team er alles aan om het ons naar de zin te maken. Ik heb zelden zo'n goede service gehad. Ze kwamen in het weekend bij mij thuis om een ​​andere maat te passen. Ik ontving een nieuw paar na een jaar gebruik na abnormale slijtage en zonder terugdeinzen. Dank aan het hele team!
Een zeer professionele en hartelijke service passend bij dit kwaliteitsproduct! Paar pantoffels enkele jaren geleden aan mijn vriendin aangeboden en onlangs voor mij gekocht, we zijn meer dan tevreden. Comfort, uitstraling, duurzaamheid... kortom een ​​aanrader!
UITSTEKENDE PANTOFFELS, ik zou niet zonder ze kunnen, om ze te proberen is ze te adopteren, de prijs kan sommige mensen afschrikken, maar als je elk jaar twintig of meer aantrekt voor pantoffels die je warme voeten niet vasthouden, zul je geld besparen. Lijdend aan de ziekte van Raynaud, weet ik waar ik het over heb. Zeer goede kwaliteit, ik draag maat 39/40, ik raad aan om de kleinere maat te kiezen. Dankjewel Flamar.
Lui of niet, op blote voeten, in sokken...absoluut comfort! Ik koos voor de hoge met de flexibele zool waardoor ik ook naar buiten kan op mijn terras zonder dat de kou mijn voetzolen bereikt! Het is de omweg waard! Probeer ... en je zult ze niet verlaten! Daarnaast is het verhaal van deze pantoffels prachtig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid