facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flavours of India

Flavours of India

Info

We are specialized into Northern Indian Cuisine from Kashmiri Gushtaba, Yakhni, Rogan Josh to various Punjabi curries.



"At flavours of India we believe in authenticity. We prepare everything from scratch. You can dine in or order take outs."
Adres:
Telefoonnummer: 0488201162
Stad: Kontich



op zoek naar gerelateerd: Ginti koln
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
L'Italiano pizzeria L'Italiano pizzeria 570 meter Pizza foodtruck
Traiteur Omnibus Traiteur Omnibus 2 km Vandaag een heel lekker koud buffet gehad. Echt een aanrader !
Koken & Co Kontich Koken & Co Kontich 3 km Koken & Co, Kontich Maalderijstraat 9 +32475467816
Urban Wraps Urban Wraps 12 km Urbanwraps is the place to be voor een snelle frisse maar vooral lekkere snack in de ...
Recensies
Geweldig! Grote porties, vers en super lekker. De samosa met kip is zeker een aanrader als hapje/starter.Eten: 5/5
We waren voor één nacht in Antwerpen en hadden hier eten besteld. Het eten was okay. Het personeel is alleen uiterst onbeschoft en hangt op in je oor onder het mom dat het druk is. Ze verkopen als voorgerecht 2 tandoori kippenbouten voor €6,-. Maar je krijgt 1 kippenbout die in 2 stukken is gehakt. Dit is normaal en hoe hen het verkopen zeggen ze. Zeg dan niet dat je 2 kippenbouten krijgt en er eindstand 1 levert. Het staat ook op de afbeelding bij de voorgerechten, 2 kippenbouten gehakt in 2 dus 4 stukken. Ik probeerde de meneer nog uit te leggen wat een kippenbout is, maar hij had hier geen oor naar. Ik verwees meneer naar Google om het op te zoeken, maar ook dit hielp niet. Ik wilde mijn geld terug of een extra kippenbout opgestuurd. Meneer hing toen op in mijn oor. Toen ik terugbelde, kreeg ik iemand anders aan de telefoon. Ik hoorde de vorige meneer op de achtergrond zeggen dat deze meneer moest ophangen. Uit principe zou ik mensen niet aanraden om hier te bestellen. Zo ga je niet om met je klanten. Foto's als bijlage: wat er op bij de voorgerechten als foto staat en wat er daadwerkelijk is geleverd.
Veel Indiaas gegeten, ook in India. Kan me niet herinneren dat ik zo'n lekkere butter chicken en mixed vegetable curry heb gegeten. Aardige dame in de bediening. Geen idee waarom het op een zaterdagavond zo rustig was want ik heb mijn vingers er bij opgegeten. Het zal duidelijk zijn: een aanrader!! Vegetarische menuopties: Veel...
Via social deal bon voor 20€ een 3gangen menu verzilverd. Top scampis als voorgerecht, curry vis hoofdschotel en indisch ijs als dessert Delicious! Alles top en niet té pikant zo lang je niet het “pigmentje” besteld. Wij komen terug!
Allereerste keer waren ze net geopend. Heel chaotische bediening, dingen vergeten etc. Eten was zeker ok. 2e maal geweest x aantal maanden later. Bediening was al een pak beter, eten was ook mega lekker! Porties zijn wel aan de kleine kant maar de smaak is echt top!
Via social deal kunnen kennismaken, en het was lekker eten. We hadden een vlotte bediening en als we op Google aan het opzoeken waren wat het eten inhield kwamen ze rustig uitleggen wat en hoe de smaken waren. De maaltijd was goed van portie en lekker gekruid. Voor herhaling vatbaar als je eens iets anders wil dan friet, Kebab of spaghetti ;. Vegetarische menuopties: Vegetarische menu s waren aanwezig.. hebben deze evenwel niet geproefd... .
Superlekker gegeten. Hier kan je elke week een andere schotel komen eten en na jaren heb je nog niet alles geprobeerd. Ook steeds heel vriendelijke bediening. Eindelijk een goed Indisch restaurant in Antwerpen; we love it !Eten: 5/5
Het eten was lekker, maar ik moest extra betalen omdat ik nan met knoflook wou ipv gewone die bij het gerecht voorzien was. Toen ik er iets van zei, zei de man dat hij bij de andere plat extra veel rijst had gegeven, wat we niet wilden. Wat communicatie op voorhand was sympathieker geweest!Eten: 3/5
Voor de eerste keer ooit dit avontuur aangegaan. Tot op vandaag had ik nog nooit echte Indische keuken gegeten uit deze streek. Wat een verrassing! De Tandoori mix grill met het garlic naanbrood was echt genieten. We moesten ook overigens niet lang wachten op ons eten: zeer vlotte en fijne bediening. Hier kom ik zeker terug!
1 maand open en wij komen zeker nog terug. Heel lekker gegeten. Als voorgerecht veggie samosa, echt lekker. Vriendelijke bediening. Veel eten voor weinig geld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid