facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flavormonks bvba

Flavormonks bvba

Info

Flavormonks vervaardigd unieke geconcentreerde aroma's.

Geschiedenis

Flavormonks creëert de lekkerste aroma's.



"Flavormonks produceert de meest natuurlijke aroma's. Van fruit aroma's tot aroma's voor bak recepten, bij ons vindt u alles wat u zoekt op aroma gebied."
Adres: Rozenkranslaan 143 b2, 3600 Genk
Telefoonnummer: 0032483537161
Stad: Genk
Route: Rozenkranslaan 143 b2
Postcode: 3600


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00
Dinsdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Flavormonks Shake and Vape, Flavormonks review, Tobacco Bastards
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
eflow-Benelux.be eflow-Benelux.be 708 meter Moderne E-bikes met urban design, eflow staat voor de moderniteit van ePower technolo...
Zango Zango 840 meter ZANGO Atelier Bosdel 58/2 3600 Genk Maandag - Zaterdag : 09:00 - 17:00 Zon- en Fees...
BURO B BURO B 896 meter BURO B - architectuur & interieurdesign - genk, belgium
Luminex Network Intelligence Luminex Network Intelligence 1 km Leuk personeel en zeer goede producten
Funfactory BVBA Funfactory BVBA 1 km ★ Fun Factory ★ Verhuur van kermisattracties en eet kramen.
Stukadoors Limburg Stukadoors Limburg 1 km Afwerkingsbedrijf
Castle for SALE   Belgium Castle for SALE Belgium 2 km Castle for sale in Belgium , exclusive !!!
ASL-rent ASL-rent 2 km Bij ons kun je terecht voor verhuur en verkoop van professioneel geluid, licht, video...
Keymaco NV Keymaco NV 2 km Ik ben bijzonder verrast door hun professionele en down-to-earth advies.
Ntertainment Ntertainment 2 km Ons dochtertje Melita heeft een proefles gedaan bij de 3+ kindjes en vond het geweldi...
Supersize Supersize 2 km Supersize is uw creatieve productiepartner voor uw marketing ideeën, brand activation...
Driessen nv Driessen nv 2 km Voor bouwmaterialen een adres.
Mobielcenter Mobielcenter 2 km Super vriendelijke juffrouw aan de balie in het magazijn. Niets is teveel en ze denkt...
Riggio Cosmec Riggio Cosmec 2 km Goede service en een snelle verzending !! Ik kon met mijn vragen terecht en deze werd...
Deflo Projects Deflo Projects 2 km Totaalprojecten - verbouwingswerken van A tot Z voor particulier - winkels - kmo - in...
Atelier Doorzigt Atelier Doorzigt 2 km With age, art and life become one. Over glas-in-lood en zo...
Ecodraft Ecodraft 3 km Vertaald door Google Helaas moet ik mezelf corrigeren: het idee achter het product is...
Recensies
Gezien ik een verkeerde bestelling heb ontvangen, vroeg ik via mail om een oplossing voor te stellen. Geen reactie. Ook na een tweede mail, geen reactie. Dus ik heb nu betaald voor een foutieve levering. Totaal onprofessioneel.
Met de motor langs geweest, leken heel aardig. Flesje "sweet betsy cookkie" laten mixen. Bij thuiskomst bleek dat ze dopje niet goed erop gedaan hadden, dus met vullen alles in de wasbak. Via whatsapp beloofde men een nieuwe op te sturen, maar deze is nooit aangekomen en ze reageren sindsdien nergens meer op. Ze lijken dus wel aardig, maar stiekem zijn ze het niet. smaakjes zijn wel prima :- .
Bestelling niet geleverd. Telefonisch niet bereikbaar, contact formulier, Facebook, ... Na 1,5 maand geen reactie. Had nooit eerder problemen met de levering, echter vind ik deze manier van handelen beneden alle peil. Communicatie is belangrijk.
Na bestelling er achter gekomen dat ik 70/30 basis nodig heb in plaats van de bestelde 50/50. Dus 5 minuten na bestelling 3x gebeld. Geen reactie. Vervolgens een email gestuurd. Vervolgens 4 dagen 3 keer per dag gebeld. Nog steeds niemand te bereiken. Nou hoop ik na een week mijn pakketje te krijgen. Ben bang dat ik gewoon de 50/50 krijg.
Heel slecht, wreed slecht. Besteld en wachten totdat je vraagt wannneer het komt, bestelling komt aan enkele dagen later geen communicatie: nul handgeschreven notitie dat één smaak niet voorradig is en nagestuurd gaat worden. We zijn twee maanden later en nog niets. Op emails voor enige info of opheldering wordt gewoon niet gereageerd. Tot op heden zijn ze met het geld gaan lopen en er niets voor terug gekregen. Verwacht niets meer van hen, geen produkt en geld kwijt. Louche bedrijfje en in zaken doen dik gebuisd. Take the money and run. Zeer slechte ervaring. Nooit meer. Ps. blijkbaar reageren ze wel als je iets positief post, de andere die klagen en wachten op niet geleverde produkten worden straal genegeerd. Zegt genoeg. Ps, heb bij flavor factory besteld en hebben wel prima service en komen beloftes na. Koop belgisch maar niet bij dit oplichters bedrijfje.
Intussen bijna 3 jaar klant bij Flavormonks. Zeer tevreden van de service en het aanbod, meer zelfs, intussen gebruik ik enkel nog de Flavormonks producten. Van de basisen tot de flavours, stuk voor stuk topproducten. Een bes smaakt als een bes, een custard als een custard. Meer moet dat niet zijn. Keep up the good work zou ik zeggen ;-
De beste online service voor aroma's, betrouwbaar,snelle en vlotte levering,en echte High End Aroma!! De eerste sample van de Tabacco Forest Fruit is alvast veelbelovend,ben echt aangenaam verrast!
Beste aroma's op de Belgische markt : levering heeft deze keer iets langer geduurd, maar ach corona tijden dus ik heb er alle begrip voor bedankt !
Al geprobeerd via de mail een antwoord te krijgen... helaas blijft deze uit. Wat is de verhouding van de short fill pg/vg????? Hoop toch eens een antwoord hierop te krijgen. Wellicht een idee om dit ook op de website duidelijk te vermelden.
zelfde ervaring als velen... notitie bij bestelling dat aroma niet meer beschikbaar is ..wel voor betaald...is ondertussen 2 maanden geleden..10 mails gezonden...geen antwoord....dus beste mensen daar niets meer bestellen....pure oplichterij
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid