facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flandrien Kaas

Flandrien Kaas

Info

Goesting in ... karaktervolle kaas van eigen bodem!



"Lekker genieten doe je met Flandrien Kaas!Flandrien Kaas heeft voor elk wat wils: in sneetjes op je boterham, in blokjes bij het aperitief, gesmolten in de oven, geraspt over je favoriete gerecht of zomaar, als tussendoortje.Flandrien Kaas herken je uit de duizend. Dankzij z’n overheerlijke volle smaak en z’n smeuïge textuur. Door z’n superieur mondgevoel, de ambachtelijke manier van bereiden en vooral het geduld van onze kaasmeesters. Kortom, dankzij het eigen karakter van Flandrien Kaas.Flandrien Kaas moet je geproefd hebben! Jij wil toch ook ontdekken waarom deze kaas jaar na jaar tot de “Beste Kaas Ter Wereld” wordt bekroond?! Het is je gegund. Smakelijk!"
Adres: Vagevuurstraat 25, 8940 Wervik
Telefoonnummer: +32 56 31 55 93
Stad: Wervik
Route: Vagevuurstraat 25
Postcode: 8940



op zoek naar gerelateerd: Flandrien Kaas Facebook, Flandrien kaas bezoeken, Flandrien Gerijpt, Flandrien Kaas prijs, Kaasfabrieken België, Flandrien Hotel, Kaasbedrijven, Flandrien wielrennen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Stal De Stal 3 km Wie een prachtige rustige locatie zoekt voor een event of een feest die bezoekt best ...
Recensies
Een lekkere boterham met een heerlijk sneetje jonge of halfbelegen kaas, dat is voor mij het feestelijke begin van elke dag. Ik heb veel kazen geprobeerd en de allerlekkerste vind ik Flandrien. Je hoeft geen rabiate Vlaming te zijn om blij te zijn met een topproduct van bij ons.
Gewoon kei goeie kaas! Altijd verkrijgbaar bij elke degelijke slager
Heerlijke kazen en vooral : eerlijke mensen die erachter zitten. Ik had een probleem en binnen de paar uur had ik al een reactie EN super klantvriendelijk. Dikke duim!
Lekkere kazen van bij ons al verscheidene prijzen ontvangen
Simpel weg de beste kaas!!! Topkaas
Verschillende super lekkere kazen van bij ons. Reeds internationaal bekroond
Heerlijke Goudse kaas.
Prachtig bedrijf, echte topondernemers!
Een fijne en leerlijke ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid