facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flandrien

"Bourgondische verfijnde keuken in het hartje van Lievegem"
Adres: Oostveldkouter 141, 9920 Lovendegem
Telefoonnummer: +3293735808
Stad: Lovendegem
Route: Oostveldkouter 141
Postcode: 9920



op zoek naar gerelateerd: Rest De Flandrien Lovendegem, Flandrien miniatuur, Gin flandrien, Goodlife catering, Restaurant Merendree, Tearoom Lievegem, Restaurant Zomergem, BarBiche Lovendegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Louloudi Brasserie Louloudi 1 km Take-away besteld: gamba's op wijze van de chef zaten een paar scampi's tussen, palin...
Recensies
Heel weinig groenten 1 stukje witloof . Extra portie friet komt op 4 euro extra. Vlees wel heel mals en correct gebakken. Bearnaisesaus was 10/10. Algemeen goed maar wel prijzig.Eten: 3/5
Top ervaring gehad! Met 4 een super gezellige avond gehad met enorm lekker eten. Complimenten aan de jonge chef en de geweldige bediening!
Aangenaam kader, vriendelijke bediening en lekker eten aan verantwoorde prijzen. Je kan zowel binnen als buiten plaats nemen, binnen in het bestaand deel of achteraan in de aanbouw. Parkeren kan op de straat, er is wél de melding om acht te slaan op de verkeersregels daar er regelmatig controle is of je reglementair geparkeerd staat. Kleine bedenking dat de wachttijden iets korter mogen zijn.
Fantastisch.. super vriendelijke service, de gastvrouw was zeer aangenaam. Het eten was verrukkelijk. Tournedos rossini is een echte aanrader!! De atmosfeer was zeer rustgevend en gezellig. Top ervaring!
Na een jaar , ons toch nog eens gewaagd om naar de flandrien te gaan. Interieur en terras heel gezellig, tafels mooi gedekt en vriendelijke garçon. Eten. Had vol au vent genomen, in gedachte , daar kan je niet veel aan mis doen. 4 stukjes kippeblokjes met veel gehaktballetjes uit de diepvries of doos!!!. Mijn partner rib eye die ook maar alles behalve was. Dit was ECHT de aller laatste keer. Jammer, want het is een hele mooie, gezellige zaak.
Zeer tof restaurant. Jonge kok die topprestaties levert! Vriendelijke aangename bediening. Super lekker gegeten! Een echte aanrader!!
Een aangename ervaring. Met een groep van 6 aan de kaart gegeten. Leuk rustgevend kader, Vlotte, vriendelijke bediening. Lekker gegeten, een echte blue chaud gekregen, zoals gevraagd. Geen munpunten. Aanrader.
Prijs-kwaliteit super in orde. Vriendelijk personeel en jonge top chef in de keuken. Wij komen zeker terug, een echte aanrader!
Goed van eten,spijtig dat ge voor een 2 de portie friet moet bijbetalen.
Prachtige zaak, sfeervol interieur en gezellig dineren: top! Chapeau voor hoe verzorgd de jonge chef zijn gerechten bereidt en reeds op deze leeftijd zijn keuken leidt. Het heeft me geweldig gesmaakt, een place to go voor mensen die zich culinair willen laten verwennen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid