facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flanders Horse Event

Flanders Horse Event

Info

Noteer in jullie agenda:02,03,04,05,06 augustus 2017

Geschiedenis

"Flanders Horse Event" is de overkoepelende naam voor volgende Hippische topevenementen:

Internationale jumping CSI*** d’ Heyboght
Belgian Warmblood Foal Auction

**************************************
Doel

* Een hippisch evenement met Internationale Topsport, de Belgische fokkerij voorstellen en diverse andere takken van de paardensport in de kijker brengen.
In 2010 slaagden we erin een deelnemersveld uit 24 landen samen te brengen.
* Een platform creëren waar bedrijven hun gasten, binnen- en buitenlandse bezoekers kunnen ontvangen en hun producten voorstellen.

Plaats: Lochristi / Beervelde

Lochristi is een zeer bloeiende gemeente met een internationale reputatie, centraal gelegen in Vlaanderen, en zeer goed bereikbaar vanuit binnen- en buitenland, aan het kruispunt van de autowegen E17 en R4 op slechts 10 minuten van Gent-centrum en op amper 30 minuutjes van Brussel, Kortrijk, Antwerpen en Rijsel.

Lochristi heeft een belangrijke concentratie van zowel regionale, nationale als internationale ondernemingen en industrie, bovendien het mekka van de Sierteelt.
Waar: domein d' Heyboght

Stoeterij d’ Heyboght is gelegen in een oase van rust, en sedert jaren gastheer van zowel nationale als Internationale jumpings. De organisatie beschikt over de nodige know-how om een geslaagd evenement te organiseren.

Een combinatie van gras- en all-weatherbodem zorgt ervoor dat het evenement in de meest optimale omstandigheden kan doorgaan.

Vlot bereikbaar, parkeergelegenheid voor 250 vrachtwagens, 1.200 personenwagens en een terrein waar 400 paarden kunnen gestald worden gedurende het concours.

Optredens van nationale en internationale attracties.

Met deze organisatie hebben we duidelijk een nieuwe trend gezet voor de paardensector, door dit te koppelen aan een hippisch evenement waar bedrijven, bezoekers, fokkerij, en topsport elkaar ontmoeten.

Adres: bosmansdreef, 9080 Beervelde, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 478 21 99 85
Stad: Beervelde
Route: bosmansdreef
Postcode: 9080



op zoek naar gerelateerd: Flanders Horse Expo 2022
Recensies
Heel slechte ervaring met dit bedrijf. Na mijn drankenkaart opgeladen te hebben kon ik zogezegd het resterende bedrag terugkrijgen maar dit bleek een grote leugen te zijn! Dat geld ben ik dus gewoon kwijt. Eerlijk gezegd was er ook echt niet heel veel te doen op het evenement. Ik kom hier nooit meer terug! Puur bedrog!
Schandalige behandeling van klanten. Bij drankenkaart opladen wordt er gezegd dat je terugbetaling van resterende tegoeden kunt terugkrijgen via de site of restaurant. Achteraf bleek dit een leugen. Contactformulier wou dan niet terugbetalen en restaurant ook niet. Kaartje zogezegd stuk maar ze kunnen het opzoeken in de boekhouding zeggen ze maar hadden ze geen zin in. Slechte klantenservice en gewoon diefstal. Klanten die jarenlang trouw terugkomen zo behandelen. Een grote schande!
Mooie buitenpiste met goed onderhouden terrein en sprongen. Wel duur vind ik €24,2-/u/paard.
Veel minder als andere jaren doordat het niet internationaal is. Voor drank en spijs word goed door gerekend
Altijd een feest!
Toppie
Super mooie locatie, gezellig genieten. En lekker eten.
Dit bedrijf is zeer onredelijk in het zaken doen met andere bedrijven! Niet OK!
Als je graag jumping ziet is dit een aanrader!
Erg mooie, rustige locatie. Goede prijs/kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid