facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flamingo Decor Antwerpen

Flamingo Decor Antwerpen

Info

Flamingo Decor - een nieuwe luxe meubelzaak te Antwerpen die tijdloze designs, duurzame materialen en vakmanschap combineert.



"Waarden zoals duurzaamheid en design zijn van groots belang. Moderne technieken worden gecombineerd met traditioneel vakmanschap om de kwaliteit van elk item te verzekeren.Wetend dat een goed design de som is van een klare en originele vorm, hoge kwalitatieve materialen en vakmanschap met een maximum aan aandacht voor details, is Flamingo Decor zeer streng op alle fases van de productie.Alleen de beste materialen vinden hun weg naar onze productie. Het resultaat is meubilair die met zorg en bekwaamheid is vervaardigd vanaf het eerste idee tot de levering van uw item."
Adres: Statielei 89, 2640 Mortsel
Telefoonnummer: 0032460962240
eb.roced-ognimalf@ofni
Stad: Mortsel
Route: Statielei 89
Postcode: 2640


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dodoo Dodoo 357 meter Ik heb op 23 juni 2022 een bestelling gedaan, maar nog steeds niets ontvangen. Vorige...
Chester World Chester World 463 meter Zeer tevreden, correcte service én kwaliteit! een echte topper!
Sofa Design Sofa Design 463 meter We zijn heel gelukkig met onze nieuwe Italiaanse zetels en designlamp! We werden geho...
Henry's House Henry's House 2 km Patrick en Kevin hebben onze smaak en wensen perfect aangevoeld en vertaald in hout. ...
Recensies
Vriendelijk mensen, beste kwaliteit, ik heb mijn salon gekocht van drie jaar geleden en tot nu is een perfect staat.
Super tevreden over de gehele lijn! Wij zijn heel tevreden met ons nieuw interieur. Klaar om onze gasten in stijl te ontvangen! De bestelling/levering is allemaal correct zoals afgesproken verlopen. Dank jullie voor de fantastische service!
Flamingo die zijn niet te schatten. Mooie stijlvolle meubels en toebehoren. Ruime keuze uit kwaliteitsvolle stoffen, zeer vriendelijke zaakvoerder, echt top interieur.
een meubelzaak gelijk geen ander! gaven heel wat tips voor mijn nieuw interieur en waren heel actief bezig met mij als klant! ik raad deze zeker aan!!
Mooie zaak en kwaliteit meubelen. Ga zeker langs!!!!!!!1
Veel keuze en heel vriendelijk personeel!
Best meubelzaak in Antwerpen!
Super strakke moderne meubels
Zeer vrindelijke verkopers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid