facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Flaming Star Ranch

Flaming Star Ranch

Info

The Flaming Star Ranch: western riding met echte Amerikaanse paarden (zoals American Quarter Horses), materialen en begeleiding.

Adres: Winter 17, 3930 Hamont, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32477280660
moc.liamtoh@56nettursoj
Stad: Hamont
Route: Winter 17
Postcode: 3930



op zoek naar gerelateerd: flaming star ranch belgie, westernrijden limburg belgie, manege looierhof hamont, flamingstar, buitenritten te paard limburg, western manege, paardrijden neerpelt, dagje paardrijden limburg
Recensies
Zalige rit gemaakt door de prachtige omgeving. Alles voelt heel vertrouwd, verzorgd en ontspannen. Aanrader!
Wij hebben met de familie een buitenrit van 2 uur gemaakt in een prachtige omgeving. Gezien de leeftijd en de onervarenheid van de meeste familieleden hebben we alleen stapvoets de tocht gemaakt maar zelfs dat was al een hele spannende en bijzondere ervaring. Ik vond het iets magisch dat we op 9 van die grote paarden een colonne vormde. Wij werden begeleidt door twee fantastische en professionele mensen. Op een kalme en rustige manier wisten zij de hele kudde te leiden. Al met al echt ontzettend genoten van deze ervaring. Dank jullie wel
Gisteren een super fijne ervaring gehad bij FSR! Een vrolijk ontvangst door Tilly, gevolgd door een gezellige halve dagtocht. De paarden waren aangenaam in omgang en helemaal op hun gemak in groepsverband. Ook onze gids die jammer genoeg niets van vogels kent én geen komkommers lust zorgde voor een aangename en vlotte rit. Op deze stal krijg je een warm en welkom gevoel bij iedereen die je in de gangen tegenkomt. Accommodatie is ook proper en ruim. Zeker de moeite waard om een langs te gaan, wij komen gegarandeerd een keertje terug!
Was echt een superleuke en gezellige rit. Mijn zusje en ik hebben samen een privé-rit gereden met leuke begeleiding. We mochten veel galopperen, door het water rijden en de begeleiding maakte veel foto's. Aanrader :
Zeer fijne mensen. Heel lief om te proberen me angst te overwinnen helaas niet gelukt maar mijn man en stiefdochter hebben hun geweldig geamuseerd tijdens de buitentocht. We komen vast nog eens terug.
Dit is een top manage! Super vriendelijke eigenaars. Heb me nog nooit zo welkom gevoeld. Goede verzorging van paarden. Wij gaan hier zeker lessen komen nemen. Top zaak!
Fijne manege waar ze goede privelessen geven. Er zit een gezellig cafeetje bij
Hele fijne en mooie buitenrit gehad.Prachtig verzorgde paarden.Aardige mensen.Super mooie natuur gezien, en super fijn en relaxed gereden.En ze passen zich ook heel goed aan je niveau! Dikke aanrader!
Grote accommodatie, vriendelijke eigenaar en lieve behulpzame mensen. Paarden netjes verzorgd. Wij hadden een buitenrit van 2 uur onder leiding van Nathalie en hebben echt genoten van de mooie natuur.
Super leuk gehad,onze dochters voor het eerst op een paard.Een mooie buiten rit gereden onder hele aardige begeleiding.Echt een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid